Premium Maltodextrin För Hållbar Energi - Hjälpämnen
Maltodextrin är en oligosackarid som används som livsmedelsingrediens. Den produceras från spannmålssärk genom partiell hydrolys och finns vanligtvis som ett vitt hygroskopiskt spraytorkat pulver. Maltodextrin är lättsmält och absorberas lika snabbt som glukos och kan vara antingen måttligt söt eller nästan smaklös (beroende på polymerisationsgraden).
SRS Nutrition Express BV har lager i Europa, oavsett FCA eller DDP-villkor kan båda erbjudas, vilket är mycket bekvämt för våra kunder.
Andra namn: majsirapssolider, modifierad majsstärkelse, modifierad risstärkelse
Spec./ Renhet: 99% (Andra specifikationer kan anpassas)
CAS-nummer: 9050-36-6
Utseende: Vitt kristallint pulver
Huvudfunktion: Livsmedelsingredienser
Testmetod: GB/T20884-2007
Lukt: Med en speciell lukt av maltodextrin och ingen annan
Smak: Smaklös eller lätt sötma, ingen annan smak
Ttems: Standarder
Dextrosliknande, % (m/m) (Reducerande socker (dextros) i fast ämne, %): 18-20
Stärkelseprov: Negativt
Fuktighet % (m/m): ≤6.0
Löslighet % (m/m): ≥98.0
PH: 4.5-6.5
Aska % (m/m): ≤0.6
Jodexperiment: INGEN blå reaktion
As mg/kg: ≤0.5
Pb mg/kg: ≤0.5
Cu mg/kg: ≤5.0
Svaveldioxidrester mg/kg: ≤10