Produkter för mauretanien (1)

KaliSel

KaliSel

KaliSel är ett alternativ till salt i livsmedel och för en mer balanserad kost. Kaliumklorid för livsmedelsindustrin är i enlighet med internationell livsmedelslagstiftning. KaliSel – Ett alternativ till salt i livsmedel och för en mer balanserad kost - Kaliumklorid för livsmedelsindustrin - Naturligt ursprung - Särskilt låga halter av biprodukter - I enlighet med internationell livsmedelslagstiftning - Utför flera och komplexa funktioner i livsmedelsindustrin, analogt med natriumklorid - På grund av likheten med natriumklorid, perfekt för delvis substitution - Hjälper människokroppen att täcka sitt kaliumbehov Användningsrekommendation KaliSel innehåller högkvalitativt kaliumklorid och används redan i stor utsträckning av livsmedelsindustrin i produktionen av en mängd olika livsmedel. Det används bland annat som tillsats och processhjälpmedel samt för berikning av livsmedel. KaliSel är...