Produkter för naturlig lera tvål (3)

Jäst beta-glukan

Jäst beta-glukan

Jäst β-glukan är en vetenskapligt bevisad biologisk försvarsmodifierare (BDM) som näringsmässigt förstärker och modulerar immunförsvaret. Som ett kosttillskott, efter att ha sväljs oralt, tas Beta glukan främst upp genom makrofager och dendritiska immunceller, för att näringsmässigt och säkert ge, genom förstärkning och modulering av immunresponsen, i många fall olika terapeutiska läkande effekter som genereras av immuncellerna. Jäst beta glukan har undersökts för dessa immunförstärkande egenskaper, särskilt deras förmåga att aktivera makrofagimmunceller och NK-celler, samt i sin tur T-celler och B-celler inklusive utvalda cytokiner och komplementceller. EC-nummer: 614-750-7 CAS-nummer: 68876-77-7
Xanthan Gum till salu - Livsmedelstillsatser Kemikalier

Xanthan Gum till salu - Livsmedelstillsatser Kemikalier

Xantangummi till salu. Söker du efter högkvalitativt xantangummi till salu? Sök inte längre! I denna omfattande guide kommer vi att utforska allt du behöver veta om xantangummi, dess användningar, fördelar och var du kan hitta de bästa xantangummiprodukterna på marknaden. Vad är Xantangummi? För det första är xantangummi ett naturligt livsmedelstjockningsmedel och stabilisator som har blivit populärt inom olika industrier, inklusive livsmedelsproduktion, kosmetika och läkemedel. Det är en polysackarid som produceras genom jäsning av sockerarter av bakterien Xanthomonas campestris. Denna mångsidiga ingrediens har unika egenskaper som gör den till ett värdefullt tillskott i en mängd olika tillämpningar. Fördelarna med att använda Xantangummi: För det andra, Förbättrad textur: Xantangummis förmåga att skapa en geléliknande konsistens gör det till ett populärt val för att förbättra texturen på livsmedelsprodukter som såser, dressingar och mejerialternativ.
Xylitol

Xylitol

Vår biologiska xylitol är ett växtbaserat sötningsmedel som erbjuder samma rena sötma som socker. Xylitol är ett färglöst eller vitt kristallint fast ämne som är lösligt i vatten. Det kan klassificeras som polyalkohol och sockeralkohol, särskilt som alditol.