Produkter för nu vitamin d3 k2 (2)

Fisk kollagen i kapslar 60 kapslar

Fisk kollagen i kapslar 60 kapslar

Fiskcollagen i kapslar är en produkt som erhålls från huden av vit tołpyga - en sötvattensfisk som livnär sig på plankton och fin växtföda. Denna fisk fångas från kontrollerade vattendrag under veterinärkontroll. Det säkerställs ständigt att vattenföroreningarna med tungmetaller är minimala. Kollagen är en långkedjig aminosyra och det mest förekommande proteinet i människokroppen. Det utgör en stor del av huden, håret och naglarna. Det används vid ledvärk och artros, i rörelseorgan som senor. Det påverkar broskregenerering, sårheling och stärker huden, håret och naglarna. Kapslar - 340 mg <strong> använd </strong> 2-4 kapslar per dag (på morgonen eller kvällen) med mycket vatten. Den rekommenderade tiden för att ta preparatet är 3 månader. Produkten får inte användas av personer som är allergiska mot något av dess ingredienser. Kom ihåg att endast en hälsosam livsstil och en balanserad kost säkerställer kroppens rätta funktion och upprätthållande av god hälsa.
Biotin 2,5 mg 120 tabletter

Biotin 2,5 mg 120 tabletter

Biotin, eller vitamin B7, som produceras av den intestinala bakteriefloran, är ett näringsämne som är nödvändigt för korrekt glukosomvandling. Av denna anledning är det extremt viktigt för personer som kämpar med diabetes. Dessutom spelar biotin en viktig roll i syntesen av fettsyror och i ämnesomsättningen av leucin, som tillhör gruppen av exogena aminosyror och också påverkar kroppens korrekta utveckling och hudens tillstånd. Symptom på brist inkluderar: <ul> <li> dåsighet </li> <li> apati </li> <li> irritabilitet </li> <li> ångest och depression </li> <li> håravfall </li> <li> spröda naglar </li> <li> konjunktivit </li> </ul> Vitamin B7 kan hittas i kött (fläsk, nötkött, fågel), äggulor, ost, kli, mörkt ris, raps- och solrosolja samt i frukt - bananer, meloner, grapefrukt, druvor och persikor. Teknologiska processer och värmebehandling orsakar en partiell eller total förlust av biotin som finns i livsmedelsprodukter, så det är viktigt att