Produkter för nutrisun pulver (4)

Mjölkdistelsfröpulver

Mjölkdistelsfröpulver

Mariakardborre har använts i århundraden som ett örtmedel för en mängd olika sjukdomar, främst problem med njurarna, levern och gallblåsan. Den flavonoid som kallas silimarinsyra i mariakardborre skyddar förmodligen levern från gifter. Silimarinsyra kan hjälpa levern att reparera sig genom att främja tillväxten av nya celler tack vare sina antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper. Mariakardborre har en trevlig nötaktig smak. Fröna är svåra att äta direkt, därför är det mest föredragna sättet att konsumera dem i pulverform. Användning: Den typiska användningen av pulver från torkade mariakardborrefrön är i beredningen av smoothies. Dessutom kan produkten tillsättas i sallader, smoothies, soppor eller juicer. Ta en halv tesked pulver, strö över rätten och blanda. Förpackning: 500g, 1 kg och lösvikt
Kurkuma Pulver

Kurkuma Pulver

Kurkuma är mycket uppskattat på grund av de antiinflammatoriska och antioxidativa effekterna av dess huvudsakliga aktiva ingredienser, särskilt de från kurkumin. Det sägs också att det avsevärt minskar risken för hjärn- och hjärt-kärlsjukdomar. Kurkumapulver är perfekt för att förfina inte bara asiatiska rätter och kryddblandningar, utan också för att färga livsmedel, som curryrätter. Det används också ofta för att krydda smoothies, müsli och olika andra drycker. Förpackning: 500g, 1kg och lösvikt
Ingefärspulver

Ingefärspulver

Ingefära används oftast för att lindra symtomen av influensa och förkylning, samt för att lindra smärta och illamående. Den är mycket uppskattad för sina påstådda antiinflammatoriska egenskaper och för sin positiva inverkan på mag-tarmkanalen. Ingefärspulver är perfekt för att göra te, för att förfina rätter och kryddblandningar – särskilt asiatiska. En tesked pulver räcker för en tekanna (750 ml). Låt koka i 5 minuter och njut. Förpackning: 250g, 500g, 1kg och lösvikt
Muskrospulver

Muskrospulver

Känd sedan århundraden inom naturopatisk medicin, ärtskockan är en rik källa till vitaminer (A, B, C), fruktsyror, oljor, mineraler, fibrer och spårämnen. Nyponen innehåller cirka 20 gånger mer vitamin C än citron, vilket gör dem till ett utmärkt komplement till våra vitaminbehov under den kalla perioden av året. Den aktiva ingrediensen galaktolipid är en unik egenskap hos nyponen. Man säger att dess antiinflammatoriska egenskaper minskar symptomen på ledvärk och artrit. Förpackning: 500g, 1000g och lösvikt