Produkter för orwak baler (7)

Röd Quinoa 1000g Vivio

Röd Quinoa 1000g Vivio

Quineron, även känd som Quinoa eller peruanskt ris, är så kallade Pseudosbogs, dvs. en växt som producerar stärkelsefrön, men som inte är det. Den kommer från Sydamerika där den har värderats för sitt näringsvärde i århundraden. Den kallas "inkornas helgon." Den innehåller också saponiner, vilket gör att den kan uppvisa antiallergiska, antiinflammatoriska, antifungala, antivirala och immunstimulerande effekter. Korns har antioxidativa egenskaper på grund av sin extremt stora mängd flavonoider. Kimos innehåller inte gluten och är lättsmält. Röd quinoa har en mer uttrycksfull smak och arom än vit quinoa. Den har ett något krispigt skal och passar bra i sallader. Den kan också användas i tillagning, vilket ger en nötaktig smak och kan användas i desserter. 6.1g - 9% Inkluderar mättade fettsyror 0.7g - 3% kolhydrater 57 - 22% inklusive socker 0g - 0% protein 14g - 28% salt 0.01g < 1% *RWS - referens livsmedelsvärde &nbsp; <strong> Användning </strong> Kungen bönor bör blötläggas innan tillagning.
Hirs - Hirsförpackning

Hirs - Hirsförpackning

Hirsgryn anses vara en av de hälsosammaste livsmedlen i världen. Det har odlats i hundratals år och utvinns från skalade hirsfrön. Det kännetecknas av det högsta innehållet av B-vitaminer (B1, B2, B6) samt järn och koppar. Hirsgryn har också medicinska egenskaper, är lättsmält och orsakar ingen allergi eftersom det är glutenfritt, vilket gör att det kan konsumeras av personer med celiaki. Det har antivirala egenskaper och minskar inflammation i slemhinnorna. Det innehåller kiseldioxid, som har en positiv effekt på tillståndet hos vår hud, hår och naglar.
Hirsmjöl 1000g vivio

Hirsmjöl 1000g vivio

Hirsmehl består av malda hirsfrön - ett av de äldsta sädesslagen med många hälsofördelar. Proso är ett glutenfritt och basiskt sädesslag som återställer kroppens naturliga syra-basbalans, renar den, bekämpar fria radikaler och svampar. Melet är lättsmält, allergivänligt, har en lätt nötaktig eftersmak och är billigare än andra produkter i "Super Foods"-gruppen. Det är en källa till fiber, magnesium, omättade fettsyror, zink, järn och B-vitaminer. Hirsmehl är en verklig injektion av nyttiga ämnen och en effektiv avgiftning för kroppen. Hirsmehl är också en rik fiberkälla, som idag allmänt är känd som en produktbärare, eftersom den reglerar matsmältningssystemet och positivt påverkar stabiliseringen av blodsockernivåerna. Allt detta leder till en känsla av mättnad och mindre sug. %*RWS - Referensvärde för livsmedel &nbsp; <strong> Användning </strong> Hirsmehl kan användas för att...
Ekologiskt vetemjöl typ 750 - 1kg

Ekologiskt vetemjöl typ 750 - 1kg

Typ 750 vetemjöl kommer från Bieszczady-gårdar som har ett ekologiskt certifikat. Detta är en av de mest populära typerna av mjöl som erhålls från mald vetekorn. Vete, tack vare sitt innehåll av protein (gluten), ger bakverk elasticitet och gör att de smular mindre. <strong> Innehåll: </strong> vete <strong> Näringsvärde per 100g </strong> Energiinnehåll 1450KJ/342kcal - 17%RDI* fett 1.8g - 2.6% varav mättade fettsyror 0.7g - 3.5% kolhydrater 68g - 26% varav sockerarter 0.5g - 0.6% fiber 2.9g - 12g - 24% salt 0.01g - 0.2% *referensvärde för livsmedel <strong> Användning </strong> Vetemjöl typ 750 är perfekt för att baka bröd och alla salta och söta bakverk. Idealisk för pannkakor, våfflor eller som förtjockningsmedel i soppor och såser. <strong> Noter </strong> Förvara på en torr och sval plats i en tätt försluten förpackning.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Hirs är gjort av hirs. Det hjälper till att motverka kroppens surhet, stärker immunförsvaret och är näringsrikt och lättsmält. Naturligtvis är det glutenfritt. Dess stora fördel är det höga innehållet av B-vitaminer, hematopoetiskt järn och koppar. Det är en utmärkt källa till kostfiber samt kalium, magnesium, kalcium och natrium. Det ger kroppen lättsmält protein och komplexa kolhydrater, som är grunden för en hälsosam kost. Hirs har en antiviral och stärkande effekt, hjälper till att återställa kroppens syra-basbalans. B-gruppen och järnvitaminerna har hematopoetiska egenskaper. Hirs hjälper till att minska inflammation i kroppen, arbetar med uppvärmning, förbättrar ämnesomsättningen, ökar koncentrationen och minnet. Det höga innehållet av kalcium- och kiselföreningar stärker tänder och ben. - 4% inkluderar mättade fettsyror 0.4g - 2% kolhydrater 72.1g - 28% inklusive socker 0.8g - 1% protein 10.
Mandel Flakes 250g

Mandel Flakes 250g

Mandelspån, liksom mandlarna själva, är rika på näringsämnen. De innehåller vitaminer, mineraler, proteiner och fibrer, vilket ger hälsofrämjande effekter. De har en hög halt av hälsosamma omättade fetter. Omättade fetter är en oumbärlig komponent i en hälsosam kost. Det antas att regelbundet intag kan minska den totala kolesterolnivån. Mandlar är rika på vitamin E, en välkänd antioxidant, ett ämne som stoppar oxidationsprocesser, vilket därmed skyddar blodkärlen och förhindrar hjärtsjukdomar samt bromsar cellåldrandet. Det antas att mandlar bidrar till att upprätthålla friska ben genom kalcium, magnesium, mangan, koppar, vitamin K, proteiner och zink. Dessutom innehåller mandlar: B-vitaminer, fibrer och fosfor. & Nbsp; <strong> Sammansättning: </strong> mandlar & nbsp; <strong> näringsvärde per 100g </strong> energivärde
Quinoa quinoa vit 1000g vivio

Quinoa quinoa vit 1000g vivio

Quineron, även känd som Quinoa eller peruanskt ris, är så kallade Pseudosbogs, dvs. en växt som producerar stärkelsehaltiga frön, men som inte är det. Den kommer från Sydamerika där den har värderats för sitt näringsvärde i århundraden. Den kallas "inkornas helgon." Den innehåller också saponiner, vilket gör att den kan uppvisa antiallergiska, antiinflammatoriska, antifungala, antivirala och immunstimulerande effekter. Kornet har antioxidativa egenskaper på grund av sin extremt stora mängd flavonoider. Quinoa innehåller inte gluten och är lättsmält. %Inkluderar mättade fettsyror 0,7g - 3%kolhydrater 57 - 22%inklusive socker 0g - 0%protein 14g - 28%salt 0,01g < 1%*RWS - referens livsmedelsvärde &nbsp; <strong> användning </strong> Quingröns bör sköljas i vatten innan tillagning. Koka i cirka 15 minuter på låg värme. Vi vet att quinoa är klar efter de karaktäristiska "svansarna" som kommer att framträda från quinoakorn under tillagningen.