Produkter för orwak baler (37)

Majs

Majs

La Perla Majskolvar (4 stycken), Vakuumförpackning, 1.062 ml Leverantören tillhandahåller ingen detaljerad produktbeskrivning. STORLEK: 1.062 ml MÄRKE: La Perla TYP: Majskolvar 4 stycken, Vakuumförpackning FÖRPACKNING: 12
Mald Svartpeppar (25 kg)

Mald Svartpeppar (25 kg)

Mald Svart Peppar (25 kg) Produktkod: 2506 Märke: Vesce Produkttyp: Mald Svart Peppar (25 kg) Nettovikt av produkten: 25KG
Quinoa quinoa vit 1000g vivio

Quinoa quinoa vit 1000g vivio

Quineron, även känd som Quinoa eller peruanskt ris, är så kallade Pseudosbogs, dvs. en växt som producerar stärkelsehaltiga frön, men som inte är det. Den kommer från Sydamerika där den har värderats för sitt näringsvärde i århundraden. Den kallas "inkornas helgon." Den innehåller också saponiner, vilket gör att den kan uppvisa antiallergiska, antiinflammatoriska, antifungala, antivirala och immunstimulerande effekter. Kornet har antioxidativa egenskaper på grund av sin extremt stora mängd flavonoider. Quinoa innehåller inte gluten och är lättsmält. %Inkluderar mättade fettsyror 0,7g - 3%kolhydrater 57 - 22%inklusive socker 0g - 0%protein 14g - 28%salt 0,01g < 1%*RWS - referens livsmedelsvärde &nbsp; <strong> användning </strong> Quingröns bör sköljas i vatten innan tillagning. Koka i cirka 15 minuter på låg värme. Vi vet att quinoa är klar efter de karaktäristiska "svansarna" som kommer att framträda från quinoakorn under tillagningen.
Kokosmjöl Garnec

Kokosmjöl Garnec

Kokosmjöl är mjöl gjort av torkad kokosmassa. Det används i alla typer av bakverk, men främst i konfektyr, på grund av sin milda söta smak, typisk för kokos. Kokosmjöl har ett lägre glykemiskt index än genomsnittligt spannmålsmjöl och är också rikt på fiber, protein och hälsosamma fetter. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsat Spannmål". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänt i de flesta utvecklade länder. Vikt: 300 g
Rågflour 400g

Rågflour 400g

Rätter gjorda på rågmjöl har lägre kaloriinnehåll än de som är gjorda på vetemjöl. Även personer som följer olika viktminskningsdieter kan använda rågmjöl för bakning. Inte bara traditionellt svart bröd kan bakas av rågmjöl. Detta mjöl fungerar också som bas för många läckra och hälsosamma bakverk, såsom platta kakor, muffins, pepparkakor, kex och småkakor. Rågmjöl innehåller vitaminer från grupp B, PP, samt vitamin E, en källa till ungdom och skönhet. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av korn, vilket möjliggör en sänkning av det glykemiska indexet, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 400 g
Havremjöl 350g

Havremjöl 350g

Havremjöl är ett bra val för bakning. De mest populära rätterna är havrekakor och pannkakor. Näringsexperter anser att havre är hälsosammare än andra spannmål. När havremjöl tillsätts i bakverk blir de mer fluffiga och smuliga, så detta mjöl kan fungera som en ersättning för vetemjöl. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av spannmål, vilket möjliggör en lägre glykemisk index, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 350 g
Havregryn Semolina 400g

Havregryn Semolina 400g

Havregryn är speltgryn, som varierar i storlek från 300 till 800 mikrometer (storleken på semolina). Kallmalningsteknik (t < 40 °C) gör det möjligt att behålla de flesta vitaminer och mineraler. Vikt: 400 g