Modelleringschokladpasta - Choklad - Sockerpasta och Plastchoklad
Som ett alternativ till sockerpasta kan du använda denna formbara chokladmassa - Choklad.
Med sin läckra chokladdoft är den lätt att arbeta med, och dina skapelser kan också fästa enkelt utan tillsatser.
Ingredienser: Socker, Glukossirap, Kakaosmör, Potatisstärkelse, Kakaopulver 22-24%, Vatten, Emulgeringsmedel E422 och E415, Konserveringsmedel E202, Arom.
Möjliga spår av: Gluten, Ägg, Jordnötter, Nötter, Mjölk, Soja, Sesam, Svaveldioxid och sulfiter.
Användning: Knåda degen så att den blir formbar, forma och ta ut direkt.
Användartips: Knåda degen så att den blir formbar, forma och ta ut direkt. Plastchokladen stelnar efter 24 timmar. Observera att chokladmassan inte tål värme, vilket får den att smälta och glänsa.
Förpackning: Burk med 500 g formbar chokladmassa.
Referens: D30.1
I lager: 10 Produkter
Dimensioner: 500 Gr
ViktPris: 0.5