PRODUKTION AV FÖRPACKNINGAR FÖR RÅTT KÖTT, FISK OCH FÅGEL - KÖTT, FISK, FÅGEL
Lösningar för att bevara färskhet och förlänga hållbarheten för färskt kött, fisk, halvfabrikat, färdigrätter - från standard till unika. Förslutningstråg och botten termoformande band med låg, medelhög och hög barriär, för ett brett spektrum av driftstemperaturer (-40 till + 220 °C). För blindförslutning, med avdragbar och återförslutbar effekt. Skin-packaging, förpackning i MAP, med en fuktabsorberande servett. Våra tråg har hermetisk (blind) förslutning, så att vätska inte kan läcka ut. En fuktabsorberande servett i ett tråg gör att en förpackad produkt - köttet självt eller köttfärs förblir färskt och torrt.
Vi tillverkar också nedre termoformande band med ett brett spektrum av driftstemperaturer - de används för fiskförpackning (färsk, saltad, rökt), för rökta köttprodukter och halvfabrikat (korv, delikatesser, frysta råvaror för biffar, fyllda kål, pannkakor och andra rätter).
Med oss har du de bästa förpackningslösningarna för dina produkter!