BAKVERKSPAKETERINGSALTERNATIV - KONFEKTERINGSER PRODUKTBAKVERKSPAKETERINGSALTERNATIV
Modern, bekväm och säker förpackning för alla typer av konfektyr. Utmärkt transparens och glans, styrka och elasticitet, frostbeständighet upp till -400 °C och möjligheten att baka vid +220 °C. Förpackningar för tårtor, pajer, bakverk, marshmallows, marmelad, godis och bakverk. Vi utvecklar en vacker, högtidlig, presentdesign av behållare för godis och tårtor med hjälp av en glänsande polymer PET, eftersom den behåller släthet och transparens under olika lagringsförhållanden.
Förpackning för hög temperatur (+110 °C till 220 °C) tillverkad av PP och SPET för konfektyrprodukter som kräver bakning eller uppvärmning i ugn eller mikrovågsugn. Den lägre temperaturgränsen för plastbehållare är också betydande, eftersom de kan lagra produkter under chockfrysning och frysning - dessa produkter inkluderar glass, frysta halvfabrikat, frysta frukter och många andra. Portionsplacering av konfektyrprodukter i en bricka eller behållare är möjlig eftersom dess botten kan vara sektionsindelad.