Produkter för protein spannmål (4)

Protein

Protein

Protein Innehåll: t.ex. 750g Mjölkprotein, vassleprotein, äggprotein, naturliga aromer, sötningsmedel sucralos Används inom 3 månader efter öppning. Förvara produkten stängd, torr, skyddad mot ljus och vid rumstemperatur (15 – 25° C).
Protein (vassle) pulver

Protein (vassle) pulver

Kombinerade proteinkomponenter från växt- och djurkällor bidrar till muskeluppbyggnad, -bevarande och -återhämtning. Produkterna kännetecknas av en särskilt hög biologisk värde och optimal tillgänglighet. Produktkoncept Proteinpulver Här hittar du några av våra exempel på White Label för våra proteinpulverprodukter: ◦Proteinpulver Choklad ◦Proteinpulver Vanilj ◦Proteinpulver Jordgubb ◦Pure Whey Vanilj/ Jordgubb/ Choklad/ Neutral
L-Karnitin Bas

L-Karnitin Bas

Vid en viktnedgång genom träning och diet rekommenderas L-Carnitin som ett kosttillskott för att uppnå en bättre omsättning av fettsyror. Vid en viktnedgång genom träning och diet rekommenderas L-Carnitin som ett kosttillskott för att uppnå en bättre omsättning av fettsyror, eftersom ämnesomsättningen hos överviktiga vanligtvis inte är anpassad till den fysiska prestationen. Särskilt uthållighetsidrottare tar ofta L-Carnitin som kosttillskott, eftersom intaget av L-Carnitin kan leda till prestationsökningar. Denna prestationsökning avser återhämtningen efter en stor fysisk ansträngning. Därför betraktas L-Carnitin inom idrotten som en av de mest effektiva prestationshöjarna och fettförbrännarna.
Kreatinmonohydrat

Kreatinmonohydrat

Kreatin som ett av de bästa kosttillskotten för att bygga upp extra vävnadsmassa. Eftersom det ökar proteinupptaget från maten, använder särskilt kroppsbyggare och idrottare med professionell träning kreatinmonohydrat. Kreatinmonohydrat är den mest välsmakande och flexibla formen av kreatin som finns. Kreatinmonohydrat har inga biverkningar och förekommer dessutom i rött kött. Kreatin behövs för många kroppsfunktioner. Kreatin gör att ännu fler aminosyror kan utnyttjas och främjar vid regelbundet intag uppbyggnaden av ny vävnad.