Produkter för slaget jute (3)

PIZZA MJÖL IN3

PIZZA MJÖL IN3

W: 330 ÷ 360. Professionell blandning av mjukt vetemjöl som erhålls genom fullständig bearbetning av spannmålet: den behåller därmed grov och fin kli, fibrer och vetekli Mantograno, 100% vital och 100% från italiensk kedja. Den är UTANFÖR RAHMARNA och klassificeringarna eftersom den har ett ashaltigt innehåll (dvs. mineraler) som överstiger 0,95% men är lägre än 1,30% av de fullkorniga. IN3 följer en väg som syftar till att hitta mer naturliga processer: genom grövre malningar respekteras de mest värdefulla delarna av vetet som därmed behåller sina organoleptiska egenskaper samt fibrerna från kli-delarna. Detta mjöl förenar utmärkta näringsegenskaper med en större bearbetbarhet jämfört med fullkornsmjöl, för en slutprodukt som är rustik, väldoftande och smulig, med en intensiv smak och en mörkare färg jämfört med degar gjorda med mjöl av Typ 1 och 2. 10KG OCH 25KG
Ekologisk Avskaldad Havre 5 Kg

Ekologisk Avskaldad Havre 5 Kg

Den ekologiska avskalade havren är en livsmedel som inte är särskilt känd eller använd i Italien, medan den i engelsktalande länder är en av huvudingredienserna i frukosten. Den ekologiska avskalade havren säljs i korn för att förbereda läckra veganska eller vegetariska recept. Havren används ofta rå i flingor för att göra frukosten med mjölk eller yoghurt mer smakrik, medan kornvarianten är utmärkt för att laga soppor eller grytor. Detta spannmål är också en koncentration av näringsämnen som är användbara för kroppens välbefinnande, såsom fibrer, B-vitaminer och olika mineraler (järn, kalcium, kalium, fosfor, magnesium, koppar). Den ekologiska avskalade havren måste sköljas under rinnande vatten för att ta bort eventuella föroreningar innan den tillagas, och den bör blötläggas i minst 12 timmar. Därefter kan den kokas eller användas som ingrediens i sallader och tillbehör, men särskilt för att förbereda kakor, bröd, pajer och sötsaker.
Ekologiska Linfrön 3 Kg

Ekologiska Linfrön 3 Kg

De mörka ekologiska linfröna är rika på näringsämnen och är inte utan anledning kända som hälsosamma frön. I köket kan linfrön användas på olika sätt. Eftersom de är helt smaklösa är de perfekta att tillsätta i andra rätter, som till exempel för att berika sallader eller som basingrediens i vegetariska hamburgare eller kroketter. De är också utmärkta att inkludera i söta eller salta degar, eller för att göra müslin eller den vita yoghurten mer spännande. Många vet inte att linfrön kan ersätta ägg; det räcker med att blanda en matsked malda linfrön med tre matskedar vatten. Den resulterande blandningen kan ersätta ett ägg i kakor eller tårtor. Linfrön kan användas i köket både hela och malda för att underlätta absorptionen av näringsämnen. Krossade eller malda blir de lättare att ta upp av vår kropp. De är också naturligt glutenfria.