Produkter för turnovers (3)

Polvorones

Polvorones

Ingredienser VETE mjöl*, MANDEL mjöl*, icke-hydrogenerade vegetabiliska oljor och fetter* (solros*, kakao*), rörsocker*, solrosolja* och kanel. ESPELTA Ingredienser SPELT VETE mjöl*, MANDEL mjöl*, icke-hydrogenerade vegetabiliska oljor och fetter* (solros*, kakao*), rörsocker*, solrosolja* och kanel. Vete Referens: Poecp38 Vete Ean: 8413115003477 Vete Referens: Poec-g Vete Ean: 8413115003460 Spelt Referens: Poeecp2 Spelt Ean: 8413115005228 Spelt Referens: Poeecg Spelt Ean: 8413115005235 Vete Energiinnehåll: 2079 Kj/496 Kcal Vete Fett: 26,2 G Varav Mättat 8,8 G Vete Kolhydrater: 56,8 G. Varav Socker 9,33 G Vete Protein: 8,4 G Vete Salt: 0,1 G Spelt Energiinnehåll: 2079 Kj/496 Kcal Spelt Fett: 26,2 G Varav Mättat 8,8 G Spelt Kolhydrater: 56,8 G. Varav Socker 9,33 G Spelt Protein: 8,4 G Spelt Salt: 0,1 G Vete Förpackningar: Låda med 8 Förpackningar av 300 G Vete Bulk: Låda med 2 Kg. Netto Spelt Förpackningar: Låda med 8 Förpackningar av 300 G Spelt Bulk: Låda med 2 Kg. Netto
Smörpasta

Smörpasta

Vetemjöl, smör (32%), ägg, socker och mjölk BEHANDLING: Gräddad.
Användning av parkeringsplatser på allmän väg - Beräkning av omsättning och beläggningsgrad

Användning av parkeringsplatser på allmän väg - Beräkning av omsättning och beläggningsgrad

Att känna till egenskaperna och särdragen i användningen av offentliga utrymmen för parkering i stadsområden kräver insamling av en serie specifika data: identifiering av fordon på varje plats, användningstid för var och en och deras rotation; samt att upptäcka olämplig användning som felaktig ockupation av last-/lossningsplatser, platser för funktionshindrade, boende, parkering på trottoar eller någon annan typ av överträdelse. Analysen av all denna information möjliggör en diagnos av den aktuella situationen som inte bara möjliggör en rationalisering och förbättring av effektiviteten hos de befintliga platserna, utan även möjliggör omstrukturering av utrymmet eller teknisk genomförbarhet för att bygga en ny parkering eller behovet av att skapa nya utrymmen.