ETYS Serien - Och Tamburu
Vi kan erbjuda den vertikala och horisontella Kötttrumman som vi producerar med följande funktioner:
Timlig produktbearbetningskapacitet från 300 till 1 000 kg
kylförvarad
Skedblandning
Rörlig produktblandning och produktutsläpp
Med dessa funktioner ger våra maskiner produkten,
Marinering / Inläggning
Det mörar köttet.
blandar det
Det är som att vila i 36 timmar
Det påskyndar produktionsprocessen
Flaskad/Färdig att laga
Vakuum
Det möjliggör transport utan att bryta kylkedjan.
Vår vakuumtrumma är designad för att massera och mjuka upp produkter som skinka, axel, ribeye, sirloin etc. under vakuum. Med sin cylindriska kropp och fiskbensstruktur inuti säkerställer den att produkten homogeniseras jämnt. Med sitt breda justeringsområde av automatiseringssystemet enligt efterfrågan, säkerställer den ökad färdig produkt och den bästa bindningen av proteiner till köttet.