Produkter för ukraina matgrupp (17)

Torkade morotsgranulat - HoReCa

Torkade morotsgranulat - HoReCa

Denna rotfrukt är bra i alla former. Afghanistan anses vara dess hemland. Det var därifrån som moroten gradvis spreds över hela världen. De antika grekerna gav den himmelsk kraft och kallade den en frukt som bär kärlek. Åtminstone i matlagning finns det kanske ingen produkt som inte skulle återgälda morötter. När de torkas, lagras granulerade morötter idealt utan att ta upp mycket plats och utan att kräva speciella förhållanden. Och när de kommer i kontakt med vatten, återställer de snabbt sina egenskaper. Användning för Soppor, såser, marinader, kötträtter, fågelrätter och vilt. Smak Sötaktig Näringsvärde Kolhydrater (g/100g) 49 Fett (g/100g) 0,5 Protein (g/100g) 9,5 Energiinnehåll (kcal/100g) 240
Tapiokastärkelse 300g

Tapiokastärkelse 300g

Tapiokastärkelse kännetecknas av att den ökar viskositeten hos produkten utan att färga den. Egenskaperna hos tapiokastärkelse är mycket liknande egenskaperna hos potatisstärkelse. Den används i många glutenfria bakrecept för att förbättra utseendet på rätten eller för att uppnå en gyllene skorpa. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av korn, vilket möjliggör en sänkning av det glykemiska indexet, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 300 g
Guarana - pulver

Guarana - pulver

Naturligt guarana pulver Nettovikt: 50 g Energivärde per 100 g: 590 kcal Hållbarhet: 12 månader
Kinesisk torkad kål - HoReCa

Kinesisk torkad kål - HoReCa

Pekingkål var populärt i Europa endast i de asiatiska kvarteren fram till mitten av 1900-talet. Men under de senaste decennierna har den varit på toppen av kulinarisk popularitet, även i Ryssland. Dess näringsvärde och utmärkta smak bevaras i den torkade produkten. Det är från torkad Pekingkål som en läcker koreansk soppa av siriag-kok tillagas, samt nationella rätter som Namul, Ttige och Bale. Följeslagare till torkad kinesisk kål, som hjälper den att nå sin fulla smakpotential, är vitlök och lök. Användning för Soppor, såser, marinader, kötträtter, fågelrätter och vilt. Smak Pikant, sötaktig Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 26 Fetter (g / 100g)… 3,5 Kolhydrater (g / 100g)… 34 Energivärde (kcal / 100g)… 270
Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

På 1500-talet upptäckte portugisiska erövrare Ceylon-kanel på Sri Lanka och tog denna krydda till Europa under 1500- och 1600-talen. Ceylon-kanel utvinns från vildväxande träd som når en höjd av upp till 10 m och växer vilt i skogarna på Ceylon och i södra Indien. Denna krydda tillverkas av den finaste inre barken som skärs från tre år gamla skott. Äkta Ceylon-kanel är en starkt doftande och smakligt utmärkt krydda. Den som någonsin har provat den vet väl vilka olika smaknyanser denna krydda kan ha. Kolhydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energivärde (kcal): 160 Minst hållbarhet: 18 månader Nettovikt (g): 30
Dillsfrön - HoReCa

Dillsfrön - HoReCa

En krans av stjälkar och grenar av dill i det romerska imperiet belönade framstående gladiatorer. Används för att förbereda sallader, aptitretare, soppor, andra lunchrätter. Används för Varma och kalla såser, soppor, kötträtter, fågelrätter, fiskrätter, äggrätter, samt för inläggning. Smak Bittert gräs Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 16 Fetter (g / 100g)… 15 Kolhydrater (g / 100g)… 12 Energivärde (kcal / 100g)… 250
Svarta sesamfrön - HoReCa

Svarta sesamfrön - HoReCa

Sesam, även känt som sesamfrö, kom till Europa från Afrika. Svarta frön är mer värdefulla än vita eller bruna frön. De är rika på retinol, vitaminerna B och E, oljesyra och linolsyra. Sesam erkänns som en av de mest effektiva produkterna som kan bromsa åldrandet av celler i människokroppen. Svarta sesamfrön tillsätts i sallader, kryddas med rätter från ruccola, fänkål, fisk. Den behagliga kryddiga smaken av dessa frön gör att de kan användas framgångsrikt i bakning och vid tillverkning av kozinaki. Svart sesam är oumbärlig för att göra sushi. Användning Används för beredning av alla typer av bakverk och desserter, frukter, varma drycker och kryddiga rätter från österländsk mat. Smak Sträv smak, bitteraktig. Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 19,0 Fetter (g / 100g)… 49,0 Kolhydrater (g / 100g)… 12,0 Energivärde (kcal / 100g)… 570
Torkade morötter - HoReCa

Torkade morötter - HoReCa

Strimlor av torkade morötter är en stor hjälp för dem som inte har mycket tid att laga mat. Om denna produkt finns till hands, kommer hastigheten på matlagningen av en rätt att öka avsevärt. Trots allt behöver rotfrukterna inte tvättas, skalas, rivas eller hackas. Det räcker med att doppa morotsstrimlorna i en vätska. Återställda i mjölk, förvandlas de till en läcker pajfyllning eller bas för en vitaminsallad. De kan läggas till i stekning, i buljonger och huvudrätter. Användning för Soppor, såser, marinader, kötträtter, fågel- och viltkött. Smak Sötaktig Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 9,5 Fetter (g / 100g)… 0,5 Kolhydrater (g / 100g)… 49 Energivärde (kcal / 100g)… 240
Torkad aubergine - HoReCa

Torkad aubergine - HoReCa

Denna solanaceous bär kom till Europa från Persien, och på grund av översättningssvårigheterna kallades den ofta för en galen äpple. Aubergine kom till Ryssland från Kaukasus, vilket är anledningen till att den länge hade smeknamnet "armenisk gurka". Rätt torkad aubergine har en stark arom och smak av svamp. Denna egenskap gör den till en oumbärlig komponent i rätter med stuvade grönsaker eller i vilken stek som helst. Användning för Soppor, såser, marinader, rätter av kött, fågel och vilt. Smak Kryddig, bitter, pikant Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fetter (g / 100g)… 1,0 Kolhydrater (g / 100g)… 43 Energivärde (kcal / 100g)… 230
Ärtmjöl 400g

Ärtmjöl 400g

Ärtmjöl används ofta vid bakning av bröd och tortillas, vid tillverkning av pasta samt vissa bakverk som munkar och kakor. Det räcker med att tillsätta endast 10-20 % ärtmjöl till vetemjölet, så får dessa rätter en unik ärtarom och blir lite hälsosammare. Ärtor är rika på vitaminerna C, B och PP, samt mineraler som kalcium, magnesium, kalium, fosfor och zink. Malning på stenmöllar gör det möjligt att bevara den balanserade naturliga sammansättningen av kornet, vilket möjliggör en minskning av det glykemiska indexet. Vikt: 400 g
Majssemolina 450g

Majssemolina 450g

Majsssemolina är majsgryn som varierar i storlek från 300 till 800 mikroner (storleken på semolina). Denna produkt innehåller inte gluten. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör det möjligt att behålla de flesta vitaminer och mineraler. Vikt: 450 g
Rågflour 400g

Rågflour 400g

Rätter gjorda på rågmjöl har lägre kaloriinnehåll än de som är gjorda på vetemjöl. Även personer som följer olika viktminskningsdieter kan använda rågmjöl för bakning. Inte bara traditionellt svart bröd kan bakas av rågmjöl. Detta mjöl fungerar också som bas för många läckra och hälsosamma bakverk, såsom platta kakor, muffins, pepparkakor, kex och småkakor. Rågmjöl innehåller vitaminer från grupp B, PP, samt vitamin E, en källa till ungdom och skönhet. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av korn, vilket möjliggör en sänkning av det glykemiska indexet, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 400 g
speciellt pannkaksmjöl

speciellt pannkaksmjöl

Denna blandning gör det snabbt och enkelt att laga vetepannkakor. Du behöver bara blanda mjölet med vatten. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör att de flesta vitaminer och mineraler kan bevaras. Vikt: 500 g
Havremjöl 350g

Havremjöl 350g

Havremjöl är ett bra val för bakning. De mest populära rätterna är havrekakor och pannkakor. Näringsexperter anser att havre är hälsosammare än andra spannmål. När havremjöl tillsätts i bakverk blir de mer fluffiga och smuliga, så detta mjöl kan fungera som en ersättning för vetemjöl. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av spannmål, vilket möjliggör en lägre glykemisk index, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 350 g
Glutenfri 'fågelkörsbärskaka' blandning

Glutenfri 'fågelkörsbärskaka' blandning

Den som gillar bakverk men vill hålla sig i form bör uppmärksamma denna blandning. Fågelkörsbärsmjöls kaka är en otroligt läcker efterrätt som påminner lite om mandlar. Denna produkt innehåller inget gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsade Korn". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänd i de flesta utvecklade länder. Vikt: 600 g
Linfrömjöl 350g

Linfrömjöl 350g

Linfrömjöl används främst i bakning (till exempel kakor, småkakor, tårtor, pannkakor, muffins, cupcakes, muffins, etc.), och även för att göra vissa såser. Linfrömjöl är en värdefull kostprodukt och har många medicinska egenskaper. Det innehåller mycket vitaminer (B1, B2, B6, B9, etc.) och mikroelement (kalcium, kalium, magnesium, zink, etc.). Malning på stenmöllar gör det möjligt att bevara den balanserade naturliga sammansättningen av kornet, vilket möjliggör en minskning av det glykemiska indexet. Vikt: 350 g
Fågelkörsbärsmjöl

Fågelkörsbärsmjöl

Fågelkörsbärsmjöl har en bitter smak och liknar mandlar, men har samtidigt en söt smak som påminner om blåbär. På grund av sin extraordinära och raffinerade smak används fågelkörsbärsmjöl ofta för att göra pannkakor, pajer, muffins, ostkakor, bröd och självklart för att baka den berömda fågelkörsbärskakan. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsat Spannmål". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänt i de flesta utvecklade länder. Vikt: 400 g