KaliSel är ett alternativ till salt i livsmedel och för en mer balanserad kost. Kaliumklorid för livsmedelsindustrin är i enlighet med internationell livsmedelslagstiftning.
KaliSel – Ett alternativ till salt i livsmedel och för en mer balanserad kost
- Kaliumklorid för livsmedelsindustrin
- Naturligt ursprung
- Särskilt låga halter av biprodukter
- I enlighet med internationell livsmedelslagstiftning
- Utför flera och komplexa funktioner i livsmedelsindustrin, analogt med natriumklorid
- På grund av likheten med natriumklorid, perfekt för delvis substitution
- Hjälper människokroppen att täcka sitt kaliumbehov
Användningsrekommendation
KaliSel innehåller högkvalitativt kaliumklorid och används redan i stor utsträckning av livsmedelsindustrin i produktionen av en mängd olika livsmedel. Det används bland annat som tillsats och processhjälpmedel samt för berikning av livsmedel.
KaliSel är...
I över 70 år har vi producerat TRÅDAR, REP och SNÖR och levererat till tillverkare inom olika branscher och produkter världen över.
Detta är bara ett urval av vårt standardleveransprogram. För ytterligare konstruktioner, material och diametrar kan du här ställa din förfrågan. Vi är flexibla och hjälper gärna till med att hitta lösningar på individuella problem - fråga oss!