Produkter för vegan måltider (2)

Mandelspån 250g

Mandelspån 250g

Mandelflarn, precis som hela mandlar, är rika på näringsämnen. De innehåller vitaminer, mineraler, protein och fiber, vilket ger dem hälsofrämjande egenskaper. De har ett högt innehåll av hälsosamma omättade fetter. Omättade fetter är en nödvändig del av en hälsosam kost. Det anses att regelbundet intag av dem kan sänka den totala kolesterolnivån. Mandlar är rika på vitamin E, en känd antioxidant, ett ämne som stoppar oxidationsprocesser, vilket i sin tur öppnar blodkärlen och motverkar hjärtsjukdomar samt bromsar cellernas åldrande. Det anses att mandlar bidrar till att upprätthålla friska ben genom att de innehåller: kalcium, magnesium, mangan, koppar, vitamin K, protein och zink. Dessutom innehåller mandlar: B-vitaminer, fiber och fosfor.&nbsp;<strong>Innehåll:</strong> mandlar&nbsp;<strong>Näringsvärde per 100g</strong> Energi 2489kJ/602kcal - 30% RDI* Fett 50,6g - 72% varav mättade fettsyror 3,9g - 20% Kolhydrater 9,5g - 4% varav sockerarter 5g - 6% Bi
Mandel Flakes 250g

Mandel Flakes 250g

Mandelspån, liksom mandlarna själva, är rika på näringsämnen. De innehåller vitaminer, mineraler, proteiner och fibrer, vilket ger hälsofrämjande effekter. De har en hög halt av hälsosamma omättade fetter. Omättade fetter är en oumbärlig komponent i en hälsosam kost. Det antas att regelbundet intag kan minska den totala kolesterolnivån. Mandlar är rika på vitamin E, en välkänd antioxidant, ett ämne som stoppar oxidationsprocesser, vilket därmed skyddar blodkärlen och förhindrar hjärtsjukdomar samt bromsar cellåldrandet. Det antas att mandlar bidrar till att upprätthålla friska ben genom kalcium, magnesium, mangan, koppar, vitamin K, proteiner och zink. Dessutom innehåller mandlar: B-vitaminer, fibrer och fosfor. & Nbsp; <strong> Sammansättning: </strong> mandlar & nbsp; <strong> näringsvärde per 100g </strong> energivärde