Produkter för viking salt (38)

Havssalt för Grillning Burk 250g - HAVSSALT

Havssalt för Grillning Burk 250g - HAVSSALT

Havssalt 95%, *Kryddblandning 5% (*Rosmarin, *Oregano, *Sparris, *Timjan, *Basilika) VIKT: 0,250 kg
Magnesiumkarbonat

Magnesiumkarbonat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder magnesiumkarbonat som pulver, granulat i livsmedels-/läkemedels-/kemisk ren kvalitet samt för kosttillskott. För läkemedelsapplikationer används det för behandling av hypomagnesemi. För livsmedelsapplikationer används det som syraregulator, för anti-klumpning och för magnesiumberikning. För industriella applikationer används det för produktion av glaskeramer och emaljer samt som flödhjälpmedel. CAS 12125-28-9 / 39409-82-0 EINECS 235-192-7 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom volymvikt, våtbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Magnesiumcitrat

Magnesiumcitrat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder Magnesiumcitrat som pulver, mikroniserat pulver och granulat i livsmedels-/läkemedels-/kemiskt ren kvalitet samt för kosttillskott. För farmaceutiska tillämpningar används det för behandling av hypomagnesemi. För livsmedelstillämpningar används det för magnesiumberikning. CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5 EINECS 222-093-9 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom volymvikt, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
NATURLIG VANILJAAROM

NATURLIG VANILJAAROM

Vi erbjuder vaniljer med otaliga facetter. Träiga, kryddiga, krämiga noter och många andra profiler för att utforska nya kulinariska horisonter genom att lägga till en läcker och varm touch.
Zinkglukonat

Zinkglukonat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder zinkglukonat som pulver, fint granulat i läkemedelskvalitet och för kosttillskott. Inom läkemedelsområdet används det för behandling av zinkbrist. Inom livsmedelsområdet används det för zinkberikning. CAS 4468-02-4 (fritt från vatten) EINECS 224-736-9 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och tillämpningsutveckling i nära samarbete med kunderna. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysikaliska parametrar såsom bulkdensitet, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Zinkbisglycinat

Zinkbisglycinat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder zinkbisglycinater som pulver i livsmedelskvalitet och för kosttillskott. Bislgycinater är fullt reagerade chelater. För livsmedelsapplikationer används det för zinkberikning. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom bulkdensitet, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Magnesiumbisglycinat

Magnesiumbisglycinat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder Magnesium Bisglycinat som pulver i livsmedelskvalitet samt för kosttillskott. Bisglycinater är fullt reagerade chelater. För livsmedelsapplikationer används det för magnesiumberikning. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom bulkdensitet, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Rågflour 400g

Rågflour 400g

Rätter gjorda på rågmjöl har lägre kaloriinnehåll än de som är gjorda på vetemjöl. Även personer som följer olika viktminskningsdieter kan använda rågmjöl för bakning. Inte bara traditionellt svart bröd kan bakas av rågmjöl. Detta mjöl fungerar också som bas för många läckra och hälsosamma bakverk, såsom platta kakor, muffins, pepparkakor, kex och småkakor. Rågmjöl innehåller vitaminer från grupp B, PP, samt vitamin E, en källa till ungdom och skönhet. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av korn, vilket möjliggör en sänkning av det glykemiska indexet, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 400 g