Produkter för wild bird seed (6)

Solrosfrön 1kg Påse

Solrosfrön 1kg Påse

Leveranstid: 3 - 5 arbetsdagar Leveranskapacitet: 24 000 Kg / månatligen Minimi beställningsmängd: 1 kartong x 10 x 1 Kg Skicka förfrågan via e-post Visa telefonnummer 1 kartong x 10 x 1 Kg
Korianderfrön

Korianderfrön

Korianderfrön är en globalt älskad krydda, näst efter peppar när det gäller användning. Dessa frön odlas och bearbetas världen över, där Egypten är en stor producent. Korianderfrön erbjuder en varm, mustig och aromatisk smak som oftast används i mald form. De är en hörnsten i indisk matlagning, där de tillför en touch av sötma och kryddighet till rätter. I indonesisk matlagning används koriander i tempeh-recept och bönrätter. Fröna lyfter kålen, majs, chutneys och relisher, och används också för grönsaksinläggningar, vilket gör dem till ett mångsidigt tillskott i varje kök.
Skalade Hampafrön Ekologiska - Skalade Hampafrön Ekologiska

Skalade Hampafrön Ekologiska - Skalade Hampafrön Ekologiska

Ursprung och historia av Hampafrö Hampafrö, en familj av mullbär, är en av de äldsta kända medicinska växterna i världen. Till skillnad från resten av hampaväxten, såsom marijuana, har det ingen psykoaktiv effekt. Fröet anses vara den lättast ätbara och mest lättsmälta proteinkällan på grund av dess höga procentandel Edestin. Det har en subtil nötaktig smak som också kan beskrivas som krämig. Produktion av Hampafrö Hampaproduktionen börjar med odling av Cannabis Sativa. Den cannabis som odlas innehåller nästan inga psykoaktiva ämnen. Växterna utan dessa ämnen har nämligen en mycket högre fiberhalt. Hälsosamma egenskaper av Hampafrö och tillämpningar Ekologiska hampafrön innehåller många aminosyror och är rika på proteiner, vitaminer och mineraler. De essentiella aminosyrorna i hampafrö är mycket viktiga för din kropp och du kan endast få dem genom kosten. Hampafrö är en av...
SOLROSMJÖL

SOLROSMJÖL

SOLROS-MÅLTID
Ekologiska Solrosfrön 3 Kg

Ekologiska Solrosfrön 3 Kg

De ekologiska solrosfröna är de torra frukterna från växten, en produkt som kan användas i många olika recept i köket, både enkla och avancerade. Solrosfrön är utmärkta att knapra på som de är för ett snabbt och energigivande mellanmål som är fettfritt, hälsosamt och genuint. Solrosfrön kan ha olika färger och erbjuder den vita varianten med en intensiv arom och en fyllig och kraftfull smak. Inga tillsatser eller konserveringsmedel har lagts till solrosfröna för att bevara smaken och de organoleptiska egenskaperna hos denna läckra torkade frukt. Fröna är rika på näringsämnen som är nyttiga för kroppens välbefinnande, såsom B-vitaminer, linolsyra, mineraler, järn, kobolt, mangan, zink, koppar och folsyra. Ekologiska solrosfrön används ofta för att berika degar till bröd, kakor och pizza, och de kan läggas till i sallader eller rostas med en nypa salt.
Ekologiskt Malda Linfrön - Ekologiskt Malda Linfrön

Ekologiskt Malda Linfrön - Ekologiskt Malda Linfrön

Ekologiskt krossat linfrö Linfrö är fröet från linväxten. Av denna anledning kallas linfrö också för linfrö. Det används som råvara för linfröolja som pressas ur fröet med hjälp av en oljemölla. Linfrö har en nötaktig smak och är fullt av näringsämnen, inklusive mycket fiber (27,3 g / 100 g). Hela eller krossade linfrön? Linfrö finns tillgängligt som hela frön och som krossade frön. De hela linfröna smälts inte bra av kroppen. Därför rekommenderas det att använda krossat linfrö så att alla ämnen från linfröet faktiskt tas upp. Krossat linfrö är utsökt i till exempel smoothies, yoghurts, sallader eller i bakverk.