Belgien, Berlaar
...TYSKLAND – 950 US $/Ton Frysta fläskhalvhuvuden, kartong, TYSKLAND – 670 US $/Ton Frysta fläskhjärtan, kartong, TYSKLAND – 900 US $/Ton Frysta fläskbakfötter, kartong, TYSKLAND – 1220 US $/Ton Frysta mjuka ben (fläsk), kartong, TYSKLAND – 1,92 US $/Ton Frysta mjuka ben (sugga), kartong, TYSKLAND – 1670 US $/Ton Fryst fläsklever bulk, kartong, TYSKLAND – 570 US $/Ton Fryst fläsklever IWP, kartong, TYSKLAND – 670 US $/Ton Frysta fläskkotletter, kartong, TYSKLAND – 3920 US $/Ton Frysta fläskmånskallar, kartong, TYSKLAND – 3520 US $/Ton Frysta fläskbröstben / bröstben, kartong, TYSKLAND – 770 US $/Ton...
Portfölj (10)
Belgien, Aubel
G H L GROUPE är en grossist inom kött som erbjuder olika produkter som kött (nötkött, fläskkött, kalv, lamm) bearbetade på olika sätt (skivat kött, malet kött) och i olika former (fondue, färskt, fryst). Företaget, även känt som Jean Gotta, har olika varumärken förankrade i specifika projekt och önskemål: l’Equilibrium (bearbetat kött för att kompensera för brister i omega 3), Bleue des Prés (Blå...
Belgien, Oostrozebeke
Kipco-Damaco är en distributör av färsk och fryst fågel och viltprodukter. De erbjuder också ett brett utbud av kött, såsom kyckling, kalkon, kokt soppa kyckling, fläskkött och nötkött. De är också importörer och exportörer av kött.
Belgien, Gent
Locks (F1012), grundat 1984, är ett ledande familjeföretag inom styckning, urbening och bearbetning av fläskkött. Under tiden har Locks blivit en etablerad aktör inom köttsektorn, både nationellt och internationellt. Hantverk, flexibilitet och skräddarsydd styckning och urbening är våra stora fördelar. Vi erbjuder både färskt och fryst.
Belgien, Geel
Den belgiska gruppen Sopraco är en av de främsta leverantörerna av kött i Europa. Gruppen Sopraco levererar skräddarsytt kött för storhandel, butikskedjor, slakterier och restaurangbranschen: kalvkött, nötkött, fläskkött, getkött, vilt och fågel. Det breda sortimentet av köttprodukter består av både tekniska delar och portionerat, färskt, fryst, förädlat eller tillagat kött, inklusive förpackning under skyddande atmosfär.
Den Brugse Internationella Köttmarknaden är specialisten på vakuumförpackat och fryst kvalitetskött för restauranger och storkök. Även för hemleverans är ni hos oss på rätt ställe. Vi är specialiserade på nötkött, kalvkött, fläskkött och lammkött. Dessutom erbjuder vi den bästa balansen mellan hygien, kvalitet, pris och service.
Belgien, Marquin
... sitt sortiment genom att även erbjuda tillagade produkter av fläskkött, nötkött och ägg. Valet av olika råvaror (kyckling, höns, kalkon, men även fläskkött, nötkött och tillagade ägg) svarar mot de mest varierande kraven och tillämpningarna inom tillverkning av färdigrätter, kycklingsallad, vol-au-vent, smörgåsar, konserver, soppor, pizzor, etc... från de olika sektorerna av Färsk vakuum, Ultra Färsk under Kontrollerad Atmosfär och Fryst IQF.
Belgien, Oevel
På Bens producerar vi skivat fläskkött och fläskkroppar. Vårt företag slaktar upp till 20 000 grisar och producerar 1000 ton kött per vecka, och vi har både lokala kvalitetsköttbutiker och stora internationella köttföretag som kunder. Vårt omfattande och prisvärda sortiment av fläskköttsprodukter kan levereras både färskt och fryst. Bens arbetar enligt och uppfyller de strängaste kvalitetsstandarderna. Med en modern automatiserad produktionsanläggning, egna kyl- och fryslager och effektiv transport står vi till tjänst för er varje dag!
Belgien, Antwerpen
Derycker Daniël startade 1972 som en köttgrossist. Under 90-talet lades frysta fiskprodukter till i sortimentet. Derycker erbjuder ett brett sortiment av färskt kött: nötkött, fläskkött, lammkött, vilt och fågel, men även fryst kött och fryst fisk: fiskfiléer, skalade räkor, jätteräkor och scampi.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play