Belgien, Waterloo
...Liten Seemerolle Redondo Rond från Gite Magatello Ursprung: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland och Polen Förvaringstemperaturer: Kyl -1º/+2º och fryst -18º Art: Nötkreatur Kvalitet: Högkvalitativ nötkött Hållbarhet: Kyl 120 dagar / Fryst 18 månader Ras: Angus / Hereford Vikt per styck: 1,65 till 2,10 kg Kaliber: Ingen kaliber...
Portfölj (46)
Belgien, Berlaar
... myndighet.\nLedtid: 10 till 16 dagar.\nTillgänglig kvantitet: 28 metriska ton per vecka.\nFörhandsbeställning KÖPARNS EGEN INSPEKTION / LASTNING ÖVERVAKNING är acceptabelt.\n\nArtikel nr 2\nProdukt: Fryst nötkreatur grön honungskombination\n100% fri från blodfläckar, med gul hud, Salmonella, fläckar, svarta kuddar och tvättad, 500 gram till 2 kg stycke.\n\nFörpackning: 20-kg BQF eller IQF netto vikt...
Portfölj (10)
Belgien, Minderhout
... ädla delarna och biprodukterna bearbetas här från både svin-, nötkött- och kycklingkött. Allt vårt kött packas professionellt enligt kundens önskemål innan det går ut genom dörren. Vi packar köttet antingen fryst, i polyblock eller i lådor. Vår fryslager har plats för 3000 pallar. Transporten för Benelux sköts av våra egna fordon. Vidare låter vi transporten utföras av pålitliga certifierade partners.
Belgien, Aubel
G H L GROUPE är en grossist inom kött som erbjuder olika produkter som kött (nötkött, fläskkött, kalv, lamm) bearbetade på olika sätt (skivat kött, malet kött) och i olika former (fondue, färskt, fryst). Företaget, även känt som Jean Gotta, har olika varumärken förankrade i specifika projekt och önskemål: l’Equilibrium (bearbetat kött för att kompensera för brister i omega 3), Bleue des Prés (Blå...
Belgien, Oostrozebeke
Kipco-Damaco är en distributör av färsk och fryst fågel och viltprodukter. De erbjuder också ett brett utbud av kött, såsom kyckling, kalkon, kokt soppa kyckling, fläskkött och nötkött. De är också importörer och exportörer av kött.
Belgien, Geel
Den belgiska gruppen Sopraco är en av de främsta leverantörerna av kött i Europa. Gruppen Sopraco levererar skräddarsytt kött för storhandel, butikskedjor, slakterier och restaurangbranschen: kalvkött, nötkött, fläskkött, getkött, vilt och fågel. Det breda sortimentet av köttprodukter består av både tekniska delar och portionerat, färskt, fryst, förädlat eller tillagat kött, inklusive förpackning under skyddande atmosfär.
Den Brugse Internationella Köttmarknaden är specialisten på vakuumförpackat och fryst kvalitetskött för restauranger och storkök. Även för hemleverans är ni hos oss på rätt ställe. Vi är specialiserade på nötkött, kalvkött, fläskkött och lammkött. Dessutom erbjuder vi den bästa balansen mellan hygien, kvalitet, pris och service.
Belgien, Antwerpen
Derycker Daniël startade 1972 som en köttgrossist. Under 90-talet lades frysta fiskprodukter till i sortimentet. Derycker erbjuder ett brett sortiment av färskt kött: nötkött, fläskkött, lammkött, vilt och fågel, men även fryst kött och fryst fisk: fiskfiléer, skalade räkor, jätteräkor och scampi.
Populära länder för denna sökterm