Belgien, Anderlecht
71km
... säkerhet och hygien. Några praktiska tips: * Förberedelse av smördeg för ravioli: 70% typ 00 mjöl, 30% durumsemolina, 5 ägg per kg + vatten knåda i cirka 10 minuter, degen bör ha en fuktighetsprocent mellan ägg och vatten på cirka 32%. * Förberedelse av deg för tagliatelle: 50% typ 00 mjöl, 50% durumsemolina, 7/10 ägg per kg eller 100% durumsemolina, Referens: LP17M-230/1 Märke: Diamant Europe Nettovikt (kg): 62 Dimensioner i mm (LxBxH): 400x520xh630 Volym (m³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strömförsörjning (Volt): 230/1N 50Hz HP: 1.2...
Portfölj (189)
Belgien, Bois-de-Villers
12km
...Le Mil'pat är en hantverksverkstad för färsk pasta gjord på durumvete: 27 olika modeller (linguine, maccheroni, pappardelle, reginette, rigatoni långa 28 till 29 cm, spaghetti, tagliatelle, conchiglie lisce, filea del calabrese, lumaconi, mezze rigatoni, orecchiette, penne rigate, pennette rigate, radiatori, reginette mini, rigatoni rigate, spirelli, strozzapretti, tacconelli, tagliardi, tubetti rigate) erbjuds naturella men även i olika färger: röd – tomat, grön – spenat, gul – saffran, bordeaux – rödbeta, svart – bläckfiskbläck, totalt inte mindre än 162 möjligheter för färsk pasta.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play