Tyskland, Frankfurt Am Main
Candela Bio-Handels GmbH är den europeiska filialen av Candela Peru. Genom vår anläggning i Tyskland levererar vi snabbt till våra europeiska kunder inom livsmedels- och kosmetikindustrin, även i mindre kvantiteter. Alla våra produkter kommer från Peru, bearbetas i vår BRC-certifierade produktion och är, beroende på kundens önskemål, ekologiska eller Fair Trade-certifierade. Det är viktigt för os...
Portfölj (31)
Frankrike, Paris
Smycken Shyloh har distribuerat varumärket Shyloh i snart 10 år. Belägna i hjärtat av Paris, Frankrike, välkomnar vi dig till vårt showroom men också online på www.shylohpro.fr. Vi erbjuder vackra och hållbara vardagssmycken. Tillverkade av rostfritt stål, är de hypoallergena och färgen på smyckena förändras inte med tiden eller vid kontakt med vatten. Som grossistleverantör av smycken för Europ...
Portfölj (200)
Tyskland, Bad Bentheim
...Rostad lök med låg grodd Bio. Holyflavours ekologiska rostade lökar tillverkas av ekologiskt odlade lökar och steks i ekologisk solrosolja. Genom att fritera i solrosolja blir lökarna härligt krispiga och palmolje-fria! Vid tillsats av vatten (10 - 20%) blir lökarna mjuka. Detta är idealiskt för veganskt smör och bakverk. Lökarna är cirka 4 - 6 millimeter stora. Den totala fetthalten ligger på 10-12% av de rostade lökarna eller steklökarna. Genom den speciella produktions- och kontrollprocessen hålls denna fetthalt låg. För vanliga rostade lökar ligger fetthalten på cirka 44%.
Portfölj (549)
Frankrike, Olivet
ETIK ET BIO ® är ett familjeföretag i centrala Frankrike, beläget i Orléans, och är ledande inom försäljning av ekologiska produkter med över 5000 referenser av ekologiska produkter tillgängliga dygnet runt. Med över 30 års erfarenhet har ETIK ET BIO fyra fysiska butiker och sin ekologiska webbshop https://www.etiketbio.eu/fr/, med mer än 5000 referenser av ekologiska produkter tillgängliga dygne...
Portfölj (114)
Frankrike, Malataverne
...Côtes du Rhône Rouge AOP Bio Cuvée Fabre 2020 Flaska 750ml Denna cuvée hyllar Jean Henri Fabre, entomolog och félibre från Provence, som avled 1915. Den har en klar och glänsande granatröd färg. Doften, typisk för grenache, är välutvecklad med mogna röda frukter, särskilt skogsbär. Denna frukt återfinns i en mjuk och fyllig smak, frisk och balanserad. Vad att dricka med en Côtes du Rhône Vi föreslår att servera en Côtes du Rhône Rouge med: En carpaccio av nötkött. En rostad lammstek med timjan. Påsklamm. Påsklamm. Nötkött i daube. En biff Stroganoff. Köttbullar av lamm.
Portfölj (188)
Belgien, Brunehaut
...Denna öl, med sin mahognyfärg och beige skum, erbjuder en silkeslen attack med en rostad och lätt småkaksdoft som täcker gommen.
Portfölj (8)
...Denna kaffe odlas utan användning av konstgödsel eller kemiska insektsbekämpningsmedel. Detta garanterar BIO-certifikatet från Bristot. En distinkt ekologisk kaffe, rostad och kyld i den friska och klara luften i Dolomiterna. Kaffet kännetecknas av följande egenskaper: 100 % ekologisk & 100 % naturlig Vegansk hållbar förpackning VIKT: 1 kg MÄRKE: bristot KVALITET: Ekologisk...
Portfölj (49)
... stenmalda mjöler, färsk och torr ekologisk pasta - Förädlad i vårt BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - små kikärtor från Chianti - små varierade linser - emmer och pärlbygg - rostad bygg på ved - skalad hirs - mjöl av spannmål och baljväxter malda på sten - flingor av spannmål - toskanska soppor - Turistboende: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våra 2 gårdar i Siena: Podere Cartaio och Podere Poggio al Sole - Turistboende i Florens: Villa Panzano. Direktförsäljning i företagets försäljningsställe, Podere Le Casacce - För våra gäster: måltider med våra ekologiska produkter.
Italien, Carbognano
... hela kärnor, rostade kärnor, rostade korn, rostad mjöl och 100% hasselnötspasta. Vår produkt riktar sig främst till livsmedelsindustrin, konfektyr och små hantverksföretag för färsk konsumtion. Vi kan erbjuda en produkt som är skräddarsydd efter våra kunders önskemål. Vår styrka har sina rötter i vår historia, i den erfarenhet som samlats under sex decennier. En erfarenhet som sträcker sig från odling till bearbetning av en juvel från våra marker, hasselnöten.