... andra klasser.
Grupp B: tillverkad av mjukt glasigt vetemjöl av högsta och första klasser.
Grupp C: tillverkad av vetemjöl av högsta och första klasser.
Hårda vetesorter har en högre glutenhalt och en lägre stärkelsehalt än mjuka. Pasta tillverkad av dem har ett lägre glykemiskt index.
Graden av tillagning av pasta kan variera beroende på dess typ och lokala traditioner. #pasta #spaghetti #makaroner #vermicelli #mjöl...
... livsmedel
Drycker
Drycker, läsk
Foder för djurhållning
Fisk, skaldjur och sniglar, konserverade
Mjöl och semolina
Livsmedels- och dryckesadditiv
Livsmedel, förkokta och gourmet
Frysta och djupfrysta livsmedel
Fruktkonserver och sylt
Torkad frukt
Glass och sorbet
Import-export - livsmedel och jordbruk
Juicer, frukt och grönsaker
Spritdrycker och likörer
Kött
Kött, konserverat
Köttprodukter...