Frankrike, Brive La Gaillarde
...En utmärkt confit av Cul Noir från Limousin! Smakråd: Njut av denna confit varm, med potatis eller färsk pasta. Om du föredrar den kall, passa den med nötter eller hasselnötter och en skvätt vinäger. Idealisk att kombinera med ett röd- eller rosévin. Utan färgämnen eller konserveringsmedel.
Portfölj (71)
Frankrike, Castelnaudary
...Franska linser, confit av anka, lår ursprung Frankrike, fläskkorv ursprung Frankrike, confit av fläsk ursprung Frankrike, svål, tillagad sås, vitlök, tomat, salt, peppar, kryddor. KOCKENS RÅD: Jag har bestämt mig för att laga linserna som en Cassoulet. Enkelt att värma upp dem i en lergryta i ugnen där jag tillsätter ett halvt glas vatten. Jag njuter av dem med en Minervois och en lätt vitlöksdoftande grönsallad. Enligt legenden ger linserna oss pengar hela året om de äts den 1 januari. Äts de i början av varje månad ger de oss järn.
Portfölj (37)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette-peppar, lantpaté, rillettes, hure, baskisk blodkorv, confiterade korvar och confit av Ibaïona-fläsk) och vilt (terriner av hare, terriner av vildsvin och salmis av palombe). Slutligen producerar charkuteriet Mayté oumbärliga baskiska recept som axoa, piperade och baskiska trippar samt recept som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Populära länder för denna sökterm