...Sachet med hård nougat från Montélimar, i påse om 500g, uppskattad för sin smak och sin mycket krispiga konsistens. Den hårda nougaten från Montélimar från huset Diane de Poytiers har skapats utifrån ett recept som, enligt traditionen, huvudsakligen består av honung, mandlar, pistagenötter, socker, äggvitor och vanilj.
Referens: 103452
VIKT (i KG): 0.500
Förpackning: 8
Moms: 20.0%...
...Motsvarar 33 äggvitor per kg. Patisserieäggvitan används i tillverkningen av maränger, macarons, mousser, bakverk... En produkt gjord av ägg som lagts i Frankrike.
Flaska på 1 kg, 2 kg eller 5 kg.
...Zuccaru Plommon Kakor
Recept för 8 personer
● 60 g mandelspån
● 120 g U Zuccaru Socker Gourmand med koriska plommon och kakaoskalsbitar O Mà!
● 40 g mjöl
● 4 äggvitor
● 60 g smör
● 1 nypa salt
Förvärm ugnen till 180°C. Blanda Socker Gourmand med koriska plommon och kakaoskalsbitar O Mà! med mjölet, mandelspånen och saltet i en skål.
Tillsätt äggvitorna och sedan det smälta smöret. Ställ...