...Cuit, Frilandsuppfött fläskkött, LABEL ROUGE 7,5 kg och 3,5 kg Hållbarhet 30 dagar
Hantverksmässig tillverkning från Landes. Skinkan som förr.
Finns som hel skinka och halva skinka.
Vi tillhandahåller PLV (laminerad affisch) och prisskyltar för att kommunicera om produktens hantverksmässiga karaktär och miljöhänsyn.
... lätt bärnstensfärg.
Dess kraftfulla doft avslöjar aromer av torkad frukt, citrus, inslag av torkad aprikos och kvitten.
Champagne Claude PERRARD Brut Tradition är idealisk som aperitif med ostgougères. Den kan även serveras som förrätt med en skinka i smördeg.
Den kommer att passa utmärkt till fågel eller en nötköttsfilé i sås.
Charkuteriet FASSIER tillverkar produkter som är framtagna med respekt för den bästa charkuteritraditionen. Ledande produkter: överlägsenskinka kokt i Jasnières-vin, vitlökssalami rökt med bokträ, överlägsen skinklägg kokt och handgjord, blodpudding med stekt lök.