Serrano-skinka Reserva med en torktid på 18 / 22 månader, och en medelhög vikt och fetthalt, med en mild smak och mycket lite salt.
Detta är ett skiv...
Jamón ibérico de cebo tillverkat i våra anläggningar i dalen Los Pedroches, och kommer från utvalda djur som vi själva föder upp genom vårt integrerad...
Mindre i storlek och vikt än skinkan, vår Paleta de Bellota Ibérica har en mer avlång och mindre cirkulär form än denna. Dess enhetliga och glänsande ...
Biodiversiteten på den iberiska halvön erbjuder många möjligheter att skapa nya kulinariska upplevelser. På Castro och González har vi samlat vår expe...
Förlängd och stiliserad bit, gjord av fint rör. Den har en livlig färg, en mild smak, en extraordinär arom och marmorerat fett.
Hantverksmässigt till...
Avlång och stiliserad bit av fin rör. Den har en rosafärgad nyans, en utmärkt smak, en djup arom och en mjuk fettkonsistens. Produkterna är hantverksm...
Produkt framställd av bakre extremitet (inklusive ben och kött) från vuxna grisar som genomgått en lämplig saltnings- och mognadsprocess.
Iberiska gr...
Center för urbenad skinka. Den har en rosa färg, en utmärkt smak, en djup arom och mjukt fett.
Hantverksmässigt tillverkade bitar, låga i salt och med...
Produkt tillverkad av bakre extremitet från vuxna grisar som genomgått den nödvändiga saltnings- och mognadsprocessen.
Iberiska grisar Brisa
Iberiska...
europages-appen är här!
Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.