... alltid närvarande som en grundton och kompletterar en mjuk, distingerad och graciös helhet att njuta av mellan kännare. En riktig Calva' av herrar!
La maison : Byggt i början av 1500-talet, är Château du Breuil en plats full av historia. Faktum är att flera ägare har avlöst varandra sedan den franska revolutionen och olika ekonomiska aktiviteter har investerat i platsen: linspinneri, ostfabrik, chokladfabrik, cideri etc. Ändå är det en Calvados-destilleri som har varit verksam här sedan 1954.
Typ: Calvados Pays d'Auge
Innehåll: 70cl
Alkoholhalt: 41%...
...chokladtillverkare i Île-de-France, och hans team förbereder chokladpraliner som har en hållbarhet på max 15 dagar. Stéphane Janin, professionell chokladtillverkare belägen i Val de Marne och specialist på chokladtillverkning, bjuder in dig att upptäcka sin chokladfabrik samtidigt som du njuter av läckra chokladpraliner, ren choklad, chokladtryfflar … Försäljning av hantverkschoklad (chokladlådor, chokladassortiment, choklad …) och skapande av anpassad choklad för företag.
...Les Chocolats de Balata är en hantverkschokladfabrik som specialiserar sig på produktion av choklad av högsta kvalitet. Mörka och mjölkchokladkakor infunderade med "Saint James" rom är en av de mest populära produkterna från denna chokladfabrik. Kakaobönorna som används för "palets chocolats fève de cacao" kommer från de bästa kakaoproducenterna och är noggrant utvalda för sin överlägsna kvalitet...
... laboratorium tillkommer laboratoriet för beläggning som omvandlar kakaobönan från Sao Tomé till beläggningschoklad. I oktober 2008 mottog Max Vauché det första nationella priset "Stars et Métiers" i kategorin "Global Innovationsstrategi" för skapandet av sin chokladfabrik: detta erkännande belönar också hans solidariska insats för kakaoproducenterna på ön Sao Tomé och Príncipe.
La Ferme au Chocolat Fonderie à la Campagne är en chokladfabrik och konfektyr belägen i La Houssaye en Brie i Seine et Marne, som drivs av herr ENGRAND Grégoire, mästarchokladör. www.lafermeauchocolat.shop...