Frankrike, Liverdun
Bloch, ett familjeägt företag med tvåhundraårig historia baserat i Grand-Est, grundades 1811. Det var ursprungligen beläget i Alsace nära Strasbourg. År 1870 flyttades företaget till Lorraine i förorten till Nancy, där det tillverkade soppor och buljonger. Det var först på 2000-talet som företaget köptes upp av HIGY, vilket återfokuserade dess verksamhet på kulinariska hjälpmedel. Under sitt nya...
Portfölj (24)
Frankrike, Paris
...Ekologisk durumvetesemolina av hög kvalitet, ekologiskt AOC kastanjemjöl från Ardèche (10%). Innehåller gluten, eventuellt spår av ägg och soja. Genomsnittligt näringsinnehåll per 100g: ENERGI - 1462kj / 345kcal PROTEINER - 10,8g KOLHYDRATER - 71g varav sockerarter 2,1g FETT - 1,8g varav mättade fettsyror 0,5g FIBER - 3g SALT - 0,02g Ean13:3701511707873 Referens:TagliatelleBioChataigneAocFr1...
Portfölj (133)
Frankrike, Malataverne
...Ingredienser Ingredienser till degen vetemjöl, durumvetesemolina, ägg (11,2% av den färdiga produkten), vatten. Ingredienser till fyllningen brödsmulor (vetemjöl, vatten, salt) ricotta (7,5% av den färdiga produkten) (vassle, grädde), palmolja, mjölkpulver, palmolja, potatisflingor, vassle, spenat (2% av den färdiga produkten), ost (mjölk, salt, löpe, konserveringsmedel lysozym från ägg), salt...
Portfölj (188)
Populära länder för denna sökterm