• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kokos

Resultat för

Kokos - Frankrike

Frankrike
  1. QUINTESCENCE CREOLE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget QUINTESCENCE CREOLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Medicinalväxter och örter, Försäljare av medicinalväxter, vegetabiliska oljor för kosmetika, Kosmetika, medicinalväxter produktion och grossistförsäljning, olivolja, Skönhet - Produkter, skönhetsartiklar, och kokos. Företagets huvudkontor finns i Capesterre De Marie-Galante, Frankrike.

  2. HUBCYCLE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  3. CHARLES CHOCOLARTISAN

    Frankrike

    Roland CHARLES startade 2009 företaget Charles CHOCOLARTISAN och webbplatsen www.pateatartiner.fr. Vår planet, vår hälsa! Av försiktighetsskäl har vi beslutat att tillverka våra BREDBARA BEREDNINGAR utan palmolja! ! ! varken kokos eller kopra. Pateatartiner.fr Charles CHOCOLARTISANs webbplats är en HANTVERKSMÄSSIG chokladfabrik specialiserad på bredbara pålägg. Tillverkade direkt utifrån kako och råmaterial, utan färgmedel eller konserveringsmedel eller aromer. Tillverkare av bredbara pålägg utan palmolja utifrån kakao. Tillverkare av pepparkakspasta, hasselnötsfyllningar, sockerfria produkter för diabetiker m.m. Gränslös kreativitet, fantasivanvett, smakemfas, tradition, know-how och produktionshemligheter ger upphov till bubblande, knapriga bredbara pålägg, med AOC Espelette-peppar, kola med salt smör, pepparkakskräm m.m.