...Mozzarella som används i detta recept kommer från området BOJANO, där de mest ansedda mejerierna finns för produktion av de mest uppskattade mozzarellorna av italienare och kännare. BOJANO är faktiskt berömt för sin produktion av högkvalitativ ost, särskilt för sin mozzarella FIOR DI LATTE (mjölkblomma), färsk pastöriserad komjölksost som enbart behandlas för hand enligt mattraditionen i regionen...
... konserveringsmedel, och med naturliga skorpor: fårost AOP Ossau-Iraty med 12 månaders mognad, fårost AOP Ossau-Iraty med 12 månaders mognad på träplatta, fårost AOP Ossau-Iraty av råmjölk med 5 till 6 månaders mognad, fårost AOP Ossau-Iraty med 4 månaders mognad, Petit Agour-tommet av råmjölk med chili, baskisk komjölksost, komjölk-fårmjölksost, tegel av fårmjölk, fårmjölk med Espelette-chili, get-fårmjölksost, fårost AOP Ossau-Iraty av råmjölk med Espelette-chili, getost. Maison Agour erbjuder hela ostar, halva ostar, i portioner, skivade.
FROMACOEUR, tillverkare och producent av get- och komjölksost, presenterar sina ostprodukter, rullade aptitretare med getost, fyllda aptitretarbollar med getost, mini-spett med getost, för aptitretar- och salladsserier riktade mot industrin och dagligvaruhandeln.