Företaget Salaisons Joseph Pantaloni, producent av hantverksmässig charkuterivaror nära Ajaccio, säkerställer försäljning i stora mängder till yrkesverksamma, samt direktförsäljning till privatpersoner. Som tillverkare av produkter från Korsika framhäver Salaisons Joseph Pantaloni de hantverksmässiga produkterna från regionen.
Salaisons Joseph Pantaloni producerar charkuterier och korvar av hög k...
...Vår mission: att återge korven dess forna glans, symbolen för fransk gastronomi!
Denna hantverkskorv tillverkas i vår charkuteri i Laissac, i Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja.
Denna torkade köttprodukt håller i 3 månader i rumstemperatur.
Den kommer att komplettera coppa, lonzo, korv, torkat nötkött och skinknöt för att...
... produkter med Maison de la PLV och prisskyltar som framhäver den hantverksmässiga sidan av vår tillverkning utan laktos och utan gluten. Vi är sex personer som arbetar med tillverkningen på ett traditionellt sätt.
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary".
Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
... befintliga ljudsystemet. Genom att ta bort det röda locket får du tillgång till DIP-brytare för val av meddelanden (korv, salamioch ost, fisk, bageri, konditori, pizzeria, catering, pizza och desserter, glass, frukt och grönsaker, ost och mejeriprodukter, nummer, patient, kund, acceptans, bokning, biljettförsäljning).
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs.
Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune
Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc.
Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier ochsalami som lufttorkad skinka, lufttorkad korvoch torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.