• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kockar

Resultat för

Kockar

FrankrikeParis och Ile-de-France
  1. REFICO

    Frankrike

    Företaget REFICO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Koknings- och rökningsanläggningar för charkuterifabriker. Företaget är även verksamt inom kockar. Företagets huvudkontor finns i Neuilly Sur Seine, Frankrike.

  2. CHEF EVENT

    Frankrike

    Företaget CHEF EVENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Serveringar för allmänheten. Företaget är även verksamt inom Kock i hemmet, bröllopsmåltider, och hemlagat. Företagets huvudkontor finns i Fontenay Sous Bois, Frankrike.

  3. TFOODS

    Frankrike

    TFOODS säljer och marknadsför tillagade maträtter efter traditionella recept från Maghreb för att äta sunt och gott: Tillagade, 100 % naturliga maträtter från Maghreb och från Medelhavet. Våra för- och huvudrätter är tillagade enligt traditionella recept från Maghreb av det kända märket Sannefa som har ett produktsortiment av väldigt god kvalitet. Vårt mål: erbjuda Medelhavet i era tallrikar! Våra rätter är omsorgsfullt tillredda med rätt produkter och kryddor, av rigorösa kockar som bjuder er på en kulinarisk läckerhetsresa. De mest populära och emblematiska förrätterna och tillagade maträtterna är tillredda och inspirerade av de autentiska tunisiska klimat- och lägesförhållandena. Hemligheten bakom recepten ligger inte endast i berednings- eller tillagningsmetoden, men också i de 100 % tunisiska kryddorna och produkterna, utan färgämnen och konserveringsmedel. Medelhavet som ni aldrig smakat det tidigare!

  4. BUSTRONOME

    Frankrike

    Le BUSTRONOME: hjälper er att återupptäcka de vackraste platserna i ljusets stad och den franska gastronomin. Denna resa, som är unik för Paris, är en visuell och gastronomisk upplevelse för alla professionella som vill njuta av kultur och god mat i förening. Ombord på en lyxig turistbuss inredd till restaurang kan ni anpassa vår BUSTRONOME för att anordna era affärsmiddagar eller andra evenemang i en unik inramning där gemenskap är ledordet, med varierade maträtter och en trendig inredning. Le BUSTRONOME: En modern meny, anpassad till säsongen, öppen mot världen men med en avgjort fransk touch. Vår kock kommer från den gastronomiska sfären, och teknik, regionala specialiteter, estetik och traditioner skapar en harmoni på tallriken. Le BUSTRONOME: en njutning för gommen och för ögonen för våra passagerare. Varje tur - en lunch, ett mellanmål eller en middag - är en ny upptäcktsfärd.