Det är en utmärkelse för vårt område och vår stolthet: för att göra det använder vi lår av tunga italienska grisar, som salts för hand (fuktigt salt p...
Serrano Reserve-skinka med en torktid på 18 till 22 månader, och en medelhög vikt och fetthalt, med en mild smak och mycket lite salt.
Detta är en be...
Råvara:
Nationell färsk svinkota utan skank kg 13,50, rensad och avfettad från överflöd, utan tillsats av polyfosfater, mjölkprodukter och gluten. Ski...
IGP 6 kg (benfri) Frilandsuppfött griskött "label rouge" lagrat i 14 månader
Ett stort Bayonne-skinka. Det finns en verklig, stor skillnad jämfört med...
Utforska vårt utbud av hela nötkreatur i slaktkropp, perfekt för professionella slaktare och köttälskare av hög kvalitet. Varje slaktkropp kommer från...
Här har svålen redan tagits bort, så du behöver inte kasta något av denna råskinka. Råskinkan avnjuts bäst ren, skuren i tunna skivor tillsammans med ...
Utseende och Textur
Vit/beige färg, pinneformad;
Delikat och något krispig textur.
Användning
Idealisk för energibars och proteinprodukter, choklad oc...
Fiocchetto fårs genom att skära ut skinkan från grisen. Det skiljer sig från den mer kända culatello genom att vara en magrare charkprodukt med en mil...