• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • torkar

Resultat för

Torkar

FrankrikeRennes och Bretagne
  1. LA VAGUE ECO

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget LA VAGUE ECO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Naturgödsel, Torkat blod, Naturgödsel, organiska gödningsmedel, och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Trebedan, Frankrike.

  2. PANEMEX

    Frankrike

    Företaget PANEMEX, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom rostning av spannmål i underentreprenad, torkade ingredienser, ingredients for the food industry, och bageriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Caden, Frankrike.

  3. SA FRANCE CULINAIRE DEVELOPPEMENT

    Frankrike

    Företaget SA FRANCE CULINAIRE DEVELOPPEMENT, som är verksamt inom sektorn för Förkokt torkad mat. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, och Kost och drycker - ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Saint Gilles, Frankrike.

  4. OVOCOM

    Frankrike

    Företaget OVOCOM, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Äggula, torkad eller flytande. Företaget är även verksamt inom ägg. Företagets huvudkontor finns i Pedernec, Frankrike.

  5. CORNILLE SAS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Sedan 2001 är CORNILLÉ en expert på behandlingen av samprodukter från nötkreatur och samlar årligen in 120 000 ton råmaterial i Västra Frankrike hos sina partner, slakthus och styckningsanläggningar inom koncernen AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) och BIGARD. Dessa produkter omvandlas till fetter, torkade proteiner och benmineraler. CORNILLÉ har valt att respektera brukshierarkin genom att privilegierar de mest relevanta användningarna och med högsta samhällsmervärde för sina processer, som människoföda, produktionsdjursfoder, husdjursfoder, oljekemi, biodrivmedel och gödningsmedel. CORNILLÉ åtar sig att verka med sina partner för att minska sitt koldioxidavtryck och att bidra till cirkulär ekonomi baserad på användningen av förnybara och hållbara resurser: • användning av förnybara resurser insamlade i Frankrike + förädling till 100 % av produkter av ekologiskt ursprung. • produktion av proteiner och fetter av ekologiskt ursprung med svagare koldioxidavtryck än importerade proteiner och vegetabiliska oljor (soja, palmolja). • optimering av vår energi- och vattenförbrukning + permanent minskning av vår miljöpåverkan. T.ex.: koldioxidlös ånga från energiåtervinning av vårt avfall. • För 70 % av våra värmebehov, som ersättning för fossila energikällor, användning av koldioxidlös ånga producerad av företaget SAVE.