Välkommen till HBF, Healthy Beverage & Foods, din destination för hälsosamma drycker och livsmedel som kommer att glädja dina smaklökar samtidigt som de ger dig näring med ingredienser av högsta kvalitet. På HBF tror vi på kraften i näring för att föda både kropp och själ, därför är vi engagerade i att erbjuda ett mångsidigt utbud av produkter som möter dina hälsobehov samtidigt som de är läckra.
...Burk på 250 ml.
Och vad finns det inuti?
Skummjölk 75% (ursprung: EU), kaffe 19% (vatten, kaffeextrakt, koffeinfritt kaffeextrakt), socker, förtjockningsmedel: cellulosa, cellulosa gummi, karragenan, stabiliserande medel: kaliumcitrat, karamelliserad sockerlag, arom, salt.
Allergener i fokus
Mjölk.
Att förvara den rätt är enkelt
Före öppning, förvaras i rumstemperatur. Efter öppning, konsumera omedelbart. Ännu bättre när den är riktigt kall.
Burk att återvinna...
... kylskåp och du kan glasera dem senare efter behov.
Ingredienser: marrons, socker, glukossirap, naturlig vaniljarom
Marrons confits i sirap används för att tillverka marron glacé. Eftersom de ligger i ett sockerlag har de en lång hållbarhet (5 år). För att göra en bra glasyr för att få marron glacé rekommenderar vi att du följer våra råd genom att klicka här.
Företaget ALCHIM AROMATIQUES grundades 1971 och är specialiserat på tillverkning av aromer för livsmedelsindustrin (bagerier, kakfabriker, mejerier, glassfabriker, dietprodukter, konfektyr, drycker, etc.), fruktberedningar med aromatiskt socker för yoghurt (aprikos, ananas, jordgubbe, hallon, blåbär, etc.) samt karmin E120 (för charkuterier och kosmetika).
Vår policy är att tillverka kvalitetsprod...
...Dessa konserver är tillverkade av färska, mogna och friska frukter, skalade, rengjorda, avlägsnade från de delar som enligt bruket inte används: skal, kärnor, stjälkar, kalkblad osv... De skärs i två halvor, placeras och förseglas i hermetiska behållare med en sockerlag av högsta kvalitet.
...Köttiga bitar av ingefära i sockerlag täckta med ett krispigt mörkt choklad.
Ingredienser: ingefära i sockerlag (ingefära, socker), mörk choklad (kakaobönor, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel solroslecitin, vanilj)
Näringsvärden per 100g: Energi 1641kJ / 390kcal, Fett 13g, varav mättat fett 7,6g, Kolhydrater 63g, varav sockerarter 59g, Protein 2,7g, Salt 0,03g
Förvaras svalt (16-20°C) och torrt.
Hållbarhet: 6 månader
Nettovikt: cirka 150g...
...Detta kallas en neo-klassiker; att testa den är att adoptera den
Ingredienser:
Franskt premium gin, björnbärsjuice, citronsaft, sockerlag, fänkål, koriander, citronsyra
Format: 1 liter (10 cocktails)
Alkoholhalt: 18% vol.
Servering: Direkt i ett old fashioned-glas fyllt med isbitar eller krossad is
KVALITETSDRYCK
Troget vår filosofi har vi provat många Bramble med kommersiella produkter...
...Naturlig vaniljsmak från Madagaskar, tillgänglig i olika koncentrationer från 0,4% till 5% vanillin på olika bärande ämnen som PEG, glycerin och sockerlag.
...En indiskt inspirerad söt-syrlig sås som är perfekt tillverkad av märket Encona. Som älskare av kryddiga/söta smaker blir vi förtrollade av denna milda och smakfulla kreolska sås som passar utmärkt till rätter med ris, fågel och grönsaker. Balansen mellan mangopuré, passionsfrukt och Habanero-chili är perfekt behärskad!
Ingredienser: Vatten, mangopuré, sockerlag, chilipuré (Habanero, vatten, salt, ättiksyra), koncentrerad passionsfruktsjuice, majsstärkelse, salt, arom.
Tillverkad i England
142 Ml
3 000 (Scoville-skalan)...
...En maceration baserad på Bordeaux cannelés och rom, tillsammans med vår hemlagade sockerlag. Ett recept med bakverksmaker som syftar till att lyfta fram den regionala gastronomin i Bordeaux.