• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • tillsatser till mjöl

Resultat för

Tillsatser till mjöl - Frankrike

Frankrike
  1. CARIF

    Frankrike

    CARIF SA tillverkar mjölförbättringsmedel, ingredienser och tillsatser för bagerier, konditorier, finbrödstillverkare och kextillverkare, enzymer för brödtillverkning, blandningar och förblandningar för specialbröd, beredningar för konditorier och catering, smaktillsatser och färgämnen. CARIF S.A. sammanställer, producerar och saluför mer än 600 mjölingredienser för bageri-, konditori- och mjölbranschen med kvalitetssäkring enligt ISO 9001/2008.

  2. MOULIN DE SAURET

    Frankrike

    Företaget MOULIN DE SAURET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom kvarnar för mjöl, ekologiskt mjöl, och tillsatser till mjöl. Företagets huvudkontor finns i Montpellier, Frankrike.

  3. MILLBAKER SAS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Millbäker är ett 100 % franskt företag baserat i Champagne som tar fram och framställer ingredienslösningar för yrkesfolk inom brödbakning och positionerar sig som expert på vete-mjöl-bröd-branschen.\n\nVårt mål: utveckla varje ingrediens potential och smakrikedom, näring och teknik. \n\nUpptäck ett brett produktsortiment avsett för brödprodukter, konditorivaror: mjölblandningar, brödbakningsförbättrare, blandningar och förblandningar, tillsatser. De är alla utvecklade vid Technical Centre, ett verkligt innovationslaboratorium. Dessa produkter är till stor del formulerade på beställning och svarar på specifika kravspecifikationer. Företaget skapar också ett sortiment dietetiska och glädjebringande produkter för att föregripa morgondagens konsumentbehov. \n\nMillbäker ställer sin innovativa know-how om spannmålens groning till ert förfogande för att erbjuda ett komplett sortiment av grodda kärnor med surdeg.