• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • charkuterier

Resultat för

Charkuterier - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. SOMEXPORT

    Frankrike

    Verified by europages badge

    SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  3. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Med mer än ett sekels erfarenhet och en unik know-how, utmärker sig Conserverie du Sud som den främsta tillverkaren av fläskpastejer och den enda med nationellt och internationellt renommé. Conserverie du Sud har ingått en lokal allians och får sitt fläskkött levererat från en lokal leverantör som är välkänd för sitt kravmärkta kött. Nyckeln till vår framgång är: smak, välbalanserad kryddning och behaglig textur! Med en know-how som gått från generation till generation, är produkterna framställda enligt traditionsenliga recept. Företaget är stolt att erbjuda naturliga produkter till sina konsumenter. Sedan 2021 har Conserverie du Sud certifierats enligt IFS version 8. IFS FOOD är en internationell referens som används för att uppskatta produkters och processers överensstämmelse i fråga om livsmedlens säkerhet och kvalitet. Conserverie du Sud har flera sortiment: - Label Rouge: utifrån frigående grisar, för färskt, fylligt, enastående och välsmakande kött. - AB intygar om en metod för jordbruksproduktion som respekterar naturliga system och cykler. -VPF: grisarna föds, föds upp, slaktas och förädlas i Frankrike. - IGP Porc du Sud-Ouest intygar att grisarna är födda, uppfödda, slaktade och förädlade i sydvästra Frankrike.

  4. SARL RINJONNEAU & FILS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget SARL RINJONNEAU & FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Korv och salami, charkuteri, livsmedel, Livsmedel - Import/Export, Livsmedel - Specialiteter, torrvaror, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Carpentras, Frankrike.

  5. FERME DE LA ROUSSE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget FERME DE LA ROUSSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom charkuteri, EKOLOGISK korv, charkuteri av gris, och öl på flaska. Företagets huvudkontor finns i La Fouillade, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget JOKO GASTRONOMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Hantverk, gastronomiska produkter, gastronomiska produkter, fläsk, charkuteri, oxcharkuteri, charkuterivaror av vilt, och charkuteri av gris. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

  2. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrike

    Företaget STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, livsmedelskonserver, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Castres, Frankrike.

  3. MAISON GARCIA

    Frankrike

    Företaget MAISON GARCIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Konserverat fläskkött, och charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve Les Bouloc, Frankrike.

  4. CHARCUTERIE COMMENGES

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE COMMENGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri av gris, och regionala charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Pamiers, Frankrike.

  5. MAISON MILHAU

    Frankrike

    Företaget MAISON MILHAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, Patéer och pastejer, och livsmedelsingredienser för insaltning. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  1. SASU LEHENA

    Frankrike

    Företaget SASU LEHENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, korv, och skinkfabriker. Företagets huvudkontor finns i Laguinge, Frankrike.

  2. CHARCUTERIE ADER

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE ADER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri av gris, och artiklar för catering. Företagets huvudkontor finns i Trie Sur Baise, Frankrike.

  1. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrike

    Företaget ETABLISSEMENTS G. BORIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, skinka, och korvar. Företagets huvudkontor finns i Plaisance, Frankrike.

  2. SAVEURS & CARACTÈRES

    Frankrike

    Företaget SAVEURS & CARACTÈRES, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri i parti, och italienskt charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Hugleville-En-Caux, Frankrike.

  3. LA BOUCHERIE OLONNAISE

    Frankrike

    Företaget LA BOUCHERIE OLONNAISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider. Företaget är även verksamt inom Kött för slakt, och charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Olonne Sur Mer, Frankrike.

  4. FORMED

    Frankrike

    Företaget FORMED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom halal-charkuterier. Företagets huvudkontor finns i Puget-Sur-Argens, Frankrike.

  5. SACOR

    Frankrike

    Företaget SACOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri i parti, export skinka, torkad korv, och korv. Företagets huvudkontor finns i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  6. SALAISONS LABORIE FILS

    Frankrike

    Företaget SALAISONS LABORIE FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Korv och salami, Patéer och pastejer, charkuteri av gris, Skinkor, Korv och salami, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Parlan, Frankrike.

  7. CHARCUTERIE FASSIER

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE FASSIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom korv, och charkuteri i parti. Företagets huvudkontor finns i Vibraye, Frankrike.

  8. MAS SA

    Frankrike

    Företaget MAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Korv och salami, charkuteri av gris, skinkfabriker, Patéer och pastejer, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Le Rouget, Frankrike.

  1. SA SEIGNEURIE & FILS

    Frankrike

    Företaget SA SEIGNEURIE & FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri i parti, Patéer och pastejer, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Fonsorbes, Frankrike.

  2. MAISON ALPIN

    Frankrike

    Företaget MAISON ALPIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri av gris, och handel, kokt skinka. Företagets huvudkontor finns i Amancy, Frankrike.

  3. SOCIETE DES RILLETTES BAHIER SAS

    Frankrike

    Företaget SOCIETE DES RILLETTES BAHIER SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Rillettes, oxmage, och charkuteri i parti. Företagets huvudkontor finns i Sceaux Sur Huisne, Frankrike.

  4. LES CHARCUTERIES D'ARMOR

    Frankrike

    Företaget LES CHARCUTERIES D'ARMOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri i parti, griskött, fjäderfän, och handel med charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Lannion, Frankrike.

  5. ALCHIM AROMATIQUES

    Frankrike

    Företaget ALCHIM AROMATIQUES grundades 1971 och är specialiserat på tillverkningen av aromer för jordbrukslivsmedel (bagerier, kextillverkare, mejerier, glasstillverkare, hälsokostprodukter, konfekt, drycker, m.m.), smaksatta fruktberedningar på socker för yoghurt (aprikos, ananas, jordgubb, hallon, blåbär, m.m.) och koschenillkarmin E120 (för charkuteri och kosmetika). Vår policy är att tillverka kvalitetsprodukter. Vi levererar kilovis upp till flera ton. Vi tar fram söta aromer (bittermandel, jordgubb, kokosnöt, persika, kiwi, pistasch, m.m.), salta aromer (svamp, ost, tryffel, timjan, rosmarin, basilika, etc.), naturliga aromer (vanilj, kaffe, apelsinblom, ros, citron, apelsin, m.m.), aromer i pulverform, vegetabiliska extrakt samt skräddarsydda aromer. Vi säljer också syntetiska färgämnen.

  6. RUELLAN TRAITEUR

    Frankrike

    Företaget RUELLAN TRAITEUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider. Företaget är även verksamt inom catering, och charkuterister. Företagets huvudkontor finns i Saint-Malo, Frankrike.