• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • charkuterier

Resultat för

Charkuterier

FrankrikeTolouse och Midi-Pyrénées
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Med mer än ett sekels erfarenhet och en unik know-how, utmärker sig Conserverie du Sud som den främsta tillverkaren av fläskpastejer och den enda med nationellt och internationellt renommé. Conserverie du Sud har ingått en lokal allians och får sitt fläskkött levererat från en lokal leverantör som är välkänd för sitt kravmärkta kött. Nyckeln till vår framgång är: smak, välbalanserad kryddning och behaglig textur! Med en know-how som gått från generation till generation, är produkterna framställda enligt traditionsenliga recept. Företaget är stolt att erbjuda naturliga produkter till sina konsumenter. Sedan 2021 har Conserverie du Sud certifierats enligt IFS version 8. IFS FOOD är en internationell referens som används för att uppskatta produkters och processers överensstämmelse i fråga om livsmedlens säkerhet och kvalitet. Conserverie du Sud har flera sortiment: - Label Rouge: utifrån frigående grisar, för färskt, fylligt, enastående och välsmakande kött. - AB intygar om en metod för jordbruksproduktion som respekterar naturliga system och cykler. -VPF: grisarna föds, föds upp, slaktas och förädlas i Frankrike. - IGP Porc du Sud-Ouest intygar att grisarna är födda, uppfödda, slaktade och förädlade i sydvästra Frankrike.

  3. FERME DE LA ROUSSE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget FERME DE LA ROUSSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom charkuteri, EKOLOGISK korv, charkuteri av gris, och öl på flaska. Företagets huvudkontor finns i La Fouillade, Frankrike.

  4. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrike

    Företaget STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, livsmedelskonserver, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Castres, Frankrike.

  5. MAISON GARCIA

    Frankrike

    Företaget MAISON GARCIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Konserverat fläskkött, och charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve Les Bouloc, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. ANDRE CAZAUX CHARCUTIER

    Frankrike

    Företaget ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, oxcharkuteri, charkuteri av gris, och charkuteri i parti. Företagets huvudkontor finns i Saint-Lizier, Frankrike.

  2. MAISON MILHAU

    Frankrike

    Företaget MAISON MILHAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, Patéer och pastejer, och livsmedelsingredienser för insaltning. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  3. CHARCUTERIE COMMENGES

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE COMMENGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri av gris, och regionala charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Pamiers, Frankrike.

  4. CHARCUTERIE ADER

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE ADER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri av gris, och artiklar för catering. Företagets huvudkontor finns i Trie Sur Baise, Frankrike.

  5. SAS SAMARAN

    Frankrike

    Företaget SAS SAMARAN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, charkuteri, och AOC-viner. Företagets huvudkontor finns i Toulouse, Frankrike.

  1. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrike

    Företaget ETABLISSEMENTS G. BORIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, skinka, och korvar. Företagets huvudkontor finns i Plaisance, Frankrike.

  2. MIDI ITAL PRODOTTI

    Frankrike

    Företaget MIDI ITAL PRODOTTI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Viner - Italien, Italienska råvaror för pizza, italienska ostar, Viner - Italien, och italienskt charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Saint-Jean, Frankrike.

  1. SACOR

    Frankrike

    Företaget SACOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri i parti, export skinka, torkad korv, och korv. Företagets huvudkontor finns i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  2. SA SEIGNEURIE & FILS

    Frankrike

    Företaget SA SEIGNEURIE & FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri i parti, Patéer och pastejer, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Fonsorbes, Frankrike.