• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • manada

Resultat för

Manada

FrankrikeTolouse och Midi-Pyrénées
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  2. AUTO-PIECE BURGUIERE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Bilskroten AUTO PIECE BURGUIERE är belägen i Aveyron och står till er tjänst sedan mer än 30 år. Vårt team erbjuder er ett brett sortiment begagnade mekaniska komponenter, biltillbehör och/eller förolyckade fordon utan reparationer. Företaget erbjuder stort urval begagnade reservdelar: privatfordon, nyttofordon, småbilar, 4X4 och tillfälligtvis motorcyklar och jordbruksutrustning. Alla våra återanvända komponenter är garanterade 3 månader. Vi kan leverera era reservdelar inom 48 till 72 timmar i Frankrike. För att effektivt svara på er förfrågan ställer vi en park på 6 000 m² till ert förfogande för demonteringen av era komponenter. I denna kan ni också finna alla våra förolyckade fordon och i aktuellt skick för försäljning kompletta. Våra olika transportörer kan leverera inom 8 dagar. Företaget gör allt i sin förmåga för att observera miljöstandarderna och betjäna er.

  3. CHÂTEAU LE BREZEGUET

    Frankrike

    Egendomen CHATEAU LE BREZEGUET köptes 1999 och producerar viner från vinrankor som i genomsnitt är 25 år utifrån druvsorten Malbec. För att producera vinerna, sker vinifieringen i ungefär tre veckor, vinet lagras sedan i minst 18 månader. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerar också en cuvée med sina gamla vinrankor som är mellan 35 och 40 år gamla. Det är en cuvée 100 % Malbec, vinframställningen är 3 till 4 veckor lång med varm slutvinifiering, och lagringen sker endast i nya ekfat i minst 18 månader. Slutligen producerar CHÂTEAU LE BREZEGUET också ett vin utifrån yngre rankor: CHEMIN DE COMPOSTELLE. Druvsorterna som används är Malbec och Merlot. Det är väldigt aromatiska, röda och roséviner med låg alkoholhalt. Tack vare ägarnas hängivelse prisbelönas dessa viner med jämna mellanrum. Vinodlingen utökades 2015 med köpet av den 12 hektar stora vingården CHÂTEAU GRAND CHÊNE.