• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • konserveringsmedel

Resultat för

Konserveringsmedel

FrankrikeTolouse och Midi-PyrénéesTillverkare/producent
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  2. SOBIOTECH

    Frankrike

    Verified by europages badge

    SObioTech, företag specialiserat på produktion och utveckling av tillgångar för industriföretag inom kosmetika och nutraceutika, särskiljer sig med ett sortiment innovativa ingredienser med koriander. Dessa unika och innovativa komponenter erhålls genom exklusivt fransk vegetabilisk sourcing som svarar på standarderna Bio eller miljömedvetet jordbruk ("agriculture raisonnée"), och de är förädlade medels en green process, utan varken lösningsmedel, tillsatser eller konserveringsmedel.

Filter

Resultat för

Konserveringsmedel

Antal resultat

2 Företag