Frankrike, Guérande
...Solekts i solen, avslöjar Sel Gris Persillade sin oemotståndliga smak i alla dina rätter och sallader. Använt i tusentals år, är vitlök, en mycket uppskattad krydda, sedan länge en del av den franska kulinariska traditionen. I köket lyfter denna krydda och förhöjer smaken av dina rätter. Persilja är en nödvändighet i köket. Både som krydda och garnering, tillför den sin fräschör och sina dofter till många olika rätter. Traditionellt använt: Som strössel eller i slutet av tillagningen: vinägrett, tomater i sallad, ångad fisk, musslor marinières, ångad potatis. SKU:SGP250...
Portfölj (42)
Frankrike, Cours-Les-Barres
...Denna vegetabiliska tvål med lagerblad, oliv- och kokosolja kommer att ta hand om din kropp. Dess tillverkningsmetod är resultatet av många års laboratorieforskning. Berikad med växtessenser, kompletteras den med rått salt från Döda havet. Orenat, saltet från Döda havet är rikt på mer än 20 mineraler. Här är några traditionellt kända fördelar med saltet från Döda havet: - Det lugnar hud som är...
Portfölj (11)
Frankrike, Castelnaudary
...Det är i Frankrike, i Castelnaudary, som vi förbereder denna "tomat"-cassoulet från Toulouse enligt ett traditionellt recept. Vi lagar korvarna och bönorna av franskt ursprung i en buljong vars familjerecept har hållits hemligt i tre generationer. Fetter: 4,3 g Varav mättade fettsyror: 1,7 g Kolhydrater: 11,0 g Varav sockerarter: 0,6 g Fibrer: 4,6 g Proteiner: 11,0 g Salt: 0,66 g...
Portfölj (56)
... från Kampot bildas i samma vatten och samma saliner. Efter att ha skördat fleur de sel, som är fin och delikat, samlar saltarbetarna upp de stora kristaller som fallit till botten av salinerna, vilket ger dem denna gråaktiga färg. Traditionellt sett har saltutvinningen i Kampot varit lite undervärderad, men under de senaste åren har den fått en renässans, delvis tack vare intresset från saltarbetarna i Guérande, vars insatser har ökat medvetenheten om sårbarheten i denna sektor. Nettovikt: 150 gr Skördetid: Januari - maj...
Portfölj (50)
Frankrike, Furiani
...Ingredienser: auberginer, vitlök, lök, tahini, Espelette-peppar, citronsaft, salt, peppar, olivolja. Vikt: 190g Referens: AUBER...
Portfölj (97)
Frankrike, Appietto
...Sachet med canistrelli (Biscuttini) med citron. Läckra korsiska kakor i fyrkantig form, framställda enligt ett traditionellt recept. Vikt: 350 g Ingredienser: Vetemjöl, Socker, Solrosolja, Ägg, Anisfrön 2% Förvaring: Förvaras torrt och svalt Näringsdeklaration per: 100 g Energi: 2057 kJ (490 kcal) Fett: 20 g Mättade fettsyror: 1,7 g Kolhydrater: 71 g varav Sockerarter: 29 g Proteiner: 5,7 g Salt: 0,37 g...
Portfölj (118)
Frankrike, Malataverne
...Ursprungligen från Centralasien är linser en av de äldsta och mest uppskattade baljväxterna i den gamla världen. Traditionellt kända för att användas i "petit salé", passar gröna linser också mycket bra i grytor, soppor eller andra sallader.
Portfölj (188)
Frankrike, Mietesheim
...Färska cornichons tillagade enligt ett traditionellt recept från Alsace som respekterar en skicklig balans mellan vinäger och socker för att uppnå en subtil syrlig-söt smak samtidigt som krispigheten hos cornichonsen bevaras. Njut utan måtta! Ingredienser: Cornichons, vatten, vinäger, socker, salt, naturlig arom, dill, senapsfrön. Finns också i burk om 37 cl, konserver om 5 L i grova, medelstora och fina storlekar.
Portfölj (80)
Frankrike, Donchery
...Mycket ekonomisk, 6 gånger mindre produkt än traditionellt salt. *FÖRDELAR Förebyggande (bestående i 48H till 72H), kurativ ner till -51°C (Salt 7°C och 5°C vid hög luftfuktighet), lämnar inga rester eller vitaktiga fläckar, skadar inte golv, betong och metallytor. Förhindrar olyckor, halkningar och fall. Ofarlig för djur och växter. *ANVÄNDNINGSMETOD Sprid produkten för hand eller med spridare för att spara. Referens: ABS-GRENEI/25KG Vikt: 25 KG Förebyggande behandling: 5 till 10 gr/m2. Kurativ behandling: -Is 20 gr/m2, Is, 60 gr/m2, Snö 60 till 80 gr/m2, Packad snö 80 till 100 gr/m2.
Portfölj (187)
Frankrike, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 och 12 månader Jambon de Bayonne IGP 9 och 12 månaders lagring. Våra skinkor har ofta belönats med medaljer i Paris. Därför kan du märka en verklig smakskillnad jämfört med de traditionella jambon IGP Bayonne som finns på marknaden. Styckvikt 5 till 6 kg. Jambon de Bayonne saltas traditionellt med salt från Salies de Béarn för att uppnå IGP. Detta salt är en bergsalt från...
Portfölj (31)
Frankrike, Carquefou
... sedan in i en duk och pressas mellan två brädor, vilket ger den sin parallellipipedform. Denna skinka presenteras alltid utan ben. Skivorna är ljusröda. Dess textur är mjuk och öm. Den fruktiga doften av alkohol och de kryddiga tonerna ger den en karakteristisk arom. Jambon de Vendée konsumeras främst rå, i tunna skivor. Den kan dock också avnjutas på traditionellt sätt, kokt i tjockare skivor och serverad med mogetter.
Frankrike, Brive La Gaillarde
...100% läckra och 100% miljövänliga klubbor! 20 klubbor med karamell: färsk mjölk (53%), socker, glukossirap, salt 20 klubbor med multifrukt: citron, hallon, grenadin, grapefrukt och persika. Traditionellt recept sedan 1924, garanterade stunder av njutning! Tillverkade i Corrèze...
Portfölj (71)
Frankrike, Salies-De-Béarn
Företaget Sel de Salines-de-Béarn producerar ett legendariskt och traditionellt salt. Saltet från Salines-de-Béarn har funnits naturligt under Pyrenéerna i miljontals år, skyddat i vatten som är tio gånger saltare än havsvatten. Därför är saltet från Salines-de-Béarn naturligt och rikt på spårämnen. Dess smakliga egenskaper är oöverträffade. Saltet från Salines-de-Béarn säljs i delikatessbutiker och i stora och medelstora livsmedelsbutiker.
Populära länder för denna sökterm