No results

Det finns inga resultat för
"förrätt och huvudrätt"

Produkter för "förrätt och"
Artiskockor för Aperitif - Konserver - för Aperitif
Ingredienser: Artiskockor 65%, (vatten, salt, vinäger) 35%. Citronsyra, askorbinsyra. Behållare av: 212g/620g/1kg/3kg...
ringar förrättstallrik 22 x h4,7 cm Egi - 500299
ring förrättstallrik 22 x h4,7 cm Egi...
Bladformad Aperitifskål - Referens: 350
Rustik olivträskål, bladformad Handgjord, olackerad föremål. dimensioner: 25x12cm +/-10%...
Oliver för Aperitif - Konserver - för Aperitif
Ingredienser: Oliver 65%, vatten 35%, salt. Citronsyra, askorbinsyra. Behållare av: 212g/620g/1kg/3kg...
Vitlök till Förrätt - Konserver - till Förrätt
Ingredienser: Vitlök 65%, solrosolja 35%, salt, socker, chiliflakes, persilja. Citronsyra, L-askorbinsyra. Behållare av: 212g/620g/1kg/3kg...
Mise en bouche MEB - Olika artiklar
i en genomskinlig låda...
Hybrid Aperitifbräda - Trä- och Epoxiharts Aperitifbräda
Aperitifbricka för att presentera din aperitif, kaffestund eller andra tillfällen. Olika träslag och harts används för att skapa dessa hybrida brickor...
OUESSANT Förrätt - Set om 6
Kollektionen Ouessant är inspirerad av de traditionella bretonska kanoterna vars köl består av små träplankor som är noggrant ordnade. Precis som den ...
Förrätter
Förrätter...
Apéro DELICE-set - 3 DELICE 10cl burkar med träfat
Praktisk och estetisk, denna bricka i akaciaträ och dess 3 glasburkar med delikat ribbad yta kommer att förhöja dina hemmagjorda aptitretare: guacamol...
Olivträskålar - Olivskålar, Massiva Olivträdsaltkålar LAURENT BARBIER
Vi erbjuder er olivskålar eller andra kondimenter för bordsuppsättning vid era aperitifer. Genom att placera dem på bordet tillsammans med chips, oliv...
Svarta Oliver - Burkar för Matlagning & Aptitretare
- Grekiska Svarta Oliver - Urkärnade Svarta Oliver - Hela Svarta Oliver...
Produkter för "förrätt huvudrätt"
Restaurang/företagsrapport
Reportaget gör det möjligt för dig att lyfta fram din plats och dina produkter för att visa vem du är och för att få unika, kvalitativa bilder som pas...
Företagsrapport
Företagsreportage är en term som omfattar en uppsättning fotografier och bilder som tas i professionellt syfte. Det handlar om att fånga en serie bild...
Pajdeg - Alla modeller
Olika tårtbottenmodeller för alla typer av förberedelser. Tillverkad utan vatten.
Kompetensbedömning
Kompetensbedömning är en metod som sätter självinsikt i centrum för framgång. Kompetensbedömningen är avsedd för alla aktiva (anställda, arbetssökand...
Tillverkning av professionell vispgrädde
Överraska dina besökare med de mest läckra efterrätterna! Ta reda på hemligheterna från proffsen i köket i denna blogg. Hur gör man egentligen den mju...
Franska Kurser Grupp - Små Grupper av 4-7 Deltagare
Unikt i Wien erbjuder vi undervisning i små grupper med 3 – 7 deltagare. Detta garanterar optimala resultat och intensiv vägledning. Självklart under...
Utbildning och Stöd
Stöd och utbildning om datorverktyg och internet Stöd och utbildning om Open Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint) Stöd och utbildning om hantering...
Privatkock
Hemma, Kök...
Konferensinterpretation
Mottar du utländska köpare eller organiserar en internationell konferens? Våra officiella tolkar är de perfekta och oumbärliga mellanhandarna för dina...