Italien, Muggia-Trieste
Lo Spugnificio Rosenfeld, grundat i Trieste 1896, är det äldsta svampföretaget som fortfarande är verksamt i Europa. Företaget har sina rötter i Centraleuropa och har över ett sekel av verksamhet genom fyra generationer av familjen Rosenfeld. Detta gamla svampföretag, som bygger på tradition och professionalism, har en djup kunskap om svampfiskets platser och en erfarenhet av bearbetning som är...
Italien, Livorno
En produktlinje baserad på olivolja som föddes ur erfarenheten av Letizia, en ättling till en familj som i generationer har producerat aromatiserade olivoljor, ett företag som sedan 1896 är världsledande inom olivoljesektorn. Genom att känna till de extraordinära egenskaperna hos denna substans, beslutade Letizia, efter en allergi, att använda sin oändliga erfarenhet och utveckla en produktlinje som dermatologiskt testats, som förenar olivoljans egenskaper med värdefulla naturliga extrakt såsom, till exempel, apelsin, citron, eukalyptus, aloe, malva, hirs, valnötskal och hyaluronsyra.
Italien, Ventimiglia
Kontor och lager: Sprit- och livsmedelsbutiker: Essegi: Flaskan:...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play