Italien, Guarene
...Manuell ögla maskin som är lämplig för insättning av öglor på lådor med pasta, kex och livsmedel i allmänhet. Öglan används mycket för att fästa den jumper där all produktrelaterad information är tryckt. Användbara öglor: öglornas diameter mm. 7 och 9 Total längd: mm. 220...
Portfölj (379)
Italien, Imperia
... Kombinationer Den rika och omslutande smaken gör den perfekt för alla typer av pasta. Lätt uppvärmd, för att förstärka smaken, kan den hällas direkt över den lätt al dente pastan. Återigen, precis som med de andra såserna i vårt sortiment, är den också en idealisk sidorätt till smörgåsar och bruschetta. Förvaringsmetod Förvara på en torr och sval plats, borta från värmekällor. När den har öppnats, förvara i kylskåp (+4°C) och konsumera inom 3 dagar. Kod:SUOL 180...
Portfölj (44)
Italien, Villafranca
...Scialatielli 081 Passion och tradition är ingredienserna i vår stora framgång som ger liv åt de genuina specialiteterna från Kampanien, en region känd för sin gastronomiska kultur och njutningen av att smaka på färsk, hantverksmässig pasta, gjord med all tradition från förr. Namnet Scialatielli kommer från två ord i napolitansk dialekt, "scialare" (njuta) och "tiella" (stekpanna). Denna typ av...
Portfölj (4)
Italien, Parma
...Gastronomisk Specialitet - Kastanjetortelli FÄRSK PASTA All livsmedelsproduktion från Greci säljs både i grossist- och detaljhandel, både färsk och fryst.
Portfölj (4)
... luftkonditionering som förenar estetikens smak med praktisk användning, innovation och utmärkt komfort. På restaurangen serverar vi egenproducerad mat. Olivolja, charkuterier, ostar, kött och sylt som är resultatet av arbetet från vår gård och lokala gårdar, vilket garanterar "Km. Zero". Mat som behåller all smaken från landsbygden och typisk matlagning. Interiören i restaurangen och all inredning är i lokal sten som är trogen den typiska lantliga stilen i vårt område. I köket förenar vi istället de enkla och naturliga elementen från jorden.
Portfölj (1)
Italien, Collecchio
Pasta Ravelli är ett nytt sätt att uppskatta färsk pasta, där vi väljer endast de bästa ingredienserna, bearbetade med respekt för Parmas gastronomiska tradition, och omedelbart frysta för att bevara all njutning av förrätterna oförändrad: inga konserveringsmedel, högsta kvalitet, lika goda som nygjorda. Faktiskt. Mycket mer.
Italien, Parma
... noggrant utvalda av kocken Davide. För speciella tillfällen eller för din vardagsmat, en speciell och ständigt uppdaterad urval av färsk pasta, typiska produkter och utvalda viner samt våra hantverksmässiga desserter. SHOP och leveranser över hela Italien. Menyn är säsongsbetonad, och vid varje menybyte är hjälpen från de unga medarbetarna som i många år har följt Davide i hans passion avgörande. All pasta, som är strikt hemlagad, kommer från de skickliga händerna hos det kvinnliga navet i köket. Besök vår webbshop online: https://trattoria-antichi-sapori.myshopify.com/...
Italien, Belforte Del Chienti
... företaget och som är ekologiskt odlade. Vår pastaproduktion sker hantverksmässigt, endast ekologiskt mjöl och oligomineralt vatten på flaska, bronsspiraler och torkning vid låg temperatur, utan tillsats av förtjockningsmedel och/eller emulgeringsmedel. Våra Produkter Råvarorna för all vår pasta, flingor och puffar analyseras i förväg i certifierade laboratorier. Under bearbetningsfasen elimineras...
...Modular, Besser Vacuum, Enofrigo, HotMixPro, Monferrina, OEM, Silikomart, Sirman. Förutom försäljning av utrustning erbjuder vi även följande tjänster: design och teknisk support för maskiner för industriella kök och utrustning för restaurangbranschen. All utrustning, material och professionella tillbehör som vi erbjuder är resultatet av noggranna undersökningar utförda av vår tekniska och kommersiella personal, för att säkerställa att vi erbjuder produkter för restaurangbranschen som är tillverkade och marknadsförda av ledande italienska och europeiska företag.
...Osteria Romana di Simmi är en restaurang belägen i Roms historiska centrum, bara ett stenkast från Campo de'Fiori och Trastevere. Tradition, matlagning och historia smälter här samman för att ge våra gäster en unik atmosfär. Köket är typiskt romerskt med rätter som pasta alla carbonara, pasta all'amatriciana, carciofi alla romana och många andra typiska specialiteter. Restaurangen är också känd...
Italien, Termoli
ESPERIENZA Planet Chef är den onlinepunkt som professionella inom restaurangbranschen vänder sig till, online sedan 2008. KVALITET Maskiner för färsk pasta, utrustning för pizzerior, konditorier, barer, restauranger och hotell. Lita på Planet Chef, ett märke som garanterar kvaliteten på produkterna från de bästa varumärkena. PÅLITLIGHET Hos Planet Chef hittar du pålitliga leveranser och bekvämligheten av att få all professionell utrustning till ditt kök levererad direkt hem.
Våra produkter, unika och genuina, är resultatet av ett noggrant arbete, särskilt uppmärksamt på valet av ingredienser av god kvalitet och en typ av tillagning som fortfarande är traditionell, utförd enligt våra mormödrars recept med en 100% manuell produktion av all vår fyllda pasta, såser och bakverk. Trots att vi är ett litet företag strävar vi efter att rikta oss mot en marknad av hög...
Italien, Agropoli
... kvaliteten på ostar och mozzarella, och utesluter all möjlig kontaminering av odlingen av grönsaker, vete för pasta och andra sålda produkter. Efter produktionsfasen följer företaget även fraktfasen, ända till kundens destination, och säkerställer att kylkedjan respekteras. Inte för inte är mottot för 100% Italia "från jord till bord".
Italien, Tricerro
...Kvaliteten och förpackningen av våra produkter har belönats med det viktiga erkännandet 'HANTVERKSMÄSSIG EXCELLENS' från Piemonte-regionen och den följande användningen av märket som beviljades år 2008. All bearbetning sker under H.A.C.C.P. villkor. Inom ramen för en kontinuerlig förnyelsepolitik för att säkerställa våra kunder kvaliteten på procedurerna och råvarorna som används för våra produkter, är vårt företag certifierat I.F.S. (International Food Standard högre nivå).
Italien, Fondi
...SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idea Skapa "klara att använda" såser för att på några ögonblick laga de mest populära rätterna från de medelhavskustnära områdena som: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Soppor, Vellutate och Polenta. La Tradizione Använd endast de äldsta råvarorna från det medelhavska köket som: Fångst från Medelhavet FAO 37, Olivolja från Itri (lt), Datterino...
... tillverkade i vårt område, certifierade 100% made in Italy och smakfulla bortom all föreställning. Excellens i kvalitet handlar inte bara om att produkten uppfyller lagkrav, utan är en verklig kännetecken, oersättlig, resultatet av en ständig strävan som kännetecknar produktens faser från dess ursprung till den dagliga ankomsten på konsumenternas bord.
hantverkslaboratorium för färsk äggpasta, fylld pasta med färska och säsongsbetonade produkter, i många format även anpassade till oslagbara priser!!! För oss är kvalitet och äkthet de grundläggande ingredienserna för verklig godhet....kontakta oss, vi står till ert fulla förfogande!!
Förnödenheter för Hotell - Restauranger - Catering...
Italien, Piedimonte San Germano
Italien, San Demetrio Ne' Vestini
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play