Italien, Ponsacco
...Firework... En dryck baserad på 10 helt naturliga ingredienser (guarana, ginseng, grönt te, mate, fläderblommor, tonkaböna, ingefära, kardemumma, svart morot, goji), koffein (32mg/100ml), vitaminer (niacin, pantotensyra, B2, B6, B12), naturliga aromer, designad, formulerad och producerad i Italien, för ditt psykiska och fysiska välbefinnande. Den innehåller inte gluten, taurin, färgämnen eller...
Portfölj (1)
Italien, Palagianello
...För förväntningar som möter behoven inom gastronomi, riktat mot bakverk, glass, bageri, choklad, inspirerat av kunskap för internationell utveckling. Det finns mer än 100 sorter av vaniljträd, men endast 3 stora ger aromatiska baljor. Pompona: mindre än 1% av världens produktion, deras aromer är inte särskilt populära för livsmedelsapplikationer. Förekommer i Mexiko, PNG, Costa Rica, Guyana...
Portfölj (9)
Italien, Torino
... Jordgubbspulver för livsmedelsbruk kan ersätta artificiella aromer, färgämnen och sötningsmedel, och tillföra naturlig smak och färg av jordgubbe till produkterna. Vårt jordgubbspulver finns både i ekologisk och konventionell variant, och smälter samman med andra aromer samtidigt som det framhäver färgen på de slutliga produkterna. Dessutom är det lämpligt att tillsätta i olika produkter som tårtor, godis, choklad, glass, smoothies och dryckesformuleringar.
Portfölj (10)
Italien, Salerno
...Gastronomisk beredning typisk för vårt område. Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, calamari, kokta i vatten och aromatiserade. Förpackade i blandad olja, 20% extra jungfruolja, 80% solrosolja med färska aromer. Förpackade i vakuumförpackning (i varierande proportioner) Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, 80% solrosolja, 20% extra jungfruolja, vinäger, salt, naturliga aromer, antioxidant...
Portfölj (8)
Populära länder för denna sökterm