...Miscela Decaffeinato
Miscela 30% Arabica 70% Robusta.
Koffein under 0,1%
Nötbrun crema.
Krämig, rund.
Medium rostning.
Med en krämig och nötbrun färg har vår Decaffeinato en koffeinprocent under 0,1%. Den är skapad för dem som inte vill geupp den krämiga och runda smaken av kaffe, men som inte kan (eller vill) konsumera koffein.
Kapslar Caffè Cortese kompatibla med A Modo Mio
MISCELA: DECAFFEINATO...
...{"Miscela Decisa e Gustosa":"Mischan Decisa e Gustosa\n\nDen perfekta blandningen för den som älskar den starka och smakrika smaken av äkta napolitansk espresso, innesluten i en kapsel.\n________________________________________________________\nMiscela Nobile e Delicata\n\nDen älskvärda och raffinerade blandningen dedikerad till alla kaffeälskare, innesluten i en kapsel.\n________________________________________________________\nMiscela Decaffeinato\n\nDen perfekta blandningen för den som inte vill geupp den autentiska smaken av äkta napolitansk espresso, innesluten i en kapsel."}...
...Utvald blandning för drippolator och kaffefilter; idealisk för familjen.
Koffeinfritt kaffe, aromatiskt och lätt smak... för dem som vill undvika koffein utan att geupp nöjet av en god espresso... med mindre än 0,10% koffein. Intensiteten av kaffet beror inte bara på procentandelen koffein utan också på rostningen; av den anledningen rostas Arabica från Sydamerika med lite Robusta snabbt för att frigöra deras arom.
Vilka är de verkliga stunderna då du stannar upp och lägger allt annat åt sidan? Förmodligen är de inte många: en kaffe? en lunch eller middag? Kanske, men det är definitivt ett varmt bad, en dusch, när du vårdar huden på din kropp eller ditt ansikte med en kräm, när du tar hand om ditt hår, dina ben, när du helt enkelt bestämmer dig för att det är dags att skämma bort dig själv lite. Den stunden...
Fem nyckelfunktioner på MiKoffee som gör det till ett unikt gourmetvarumärke:
MiKoffee är direktflamrostad - Vi direktflamrostad vårt kaffe med hjälp av naturligt italienskt ekträ. Denna process skiljer sig från trärostning där trumman värms upp från utsidan för att rosta kaffet. Direktflamrostning är bättre än andra typer av rostning, men har länge övergivits eftersom det är svårare, mer...