Italien, Salerno
...Gastronomisk beredning typisk för vårt område. Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, calamari, kokta i vatten och aromatiserade. Förpackade i blandad olja, 20% extra jungfruolja, 80% solrosolja med färska aromer. Förpackade i vakuumförpackning (i varierande proportioner) Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, 80% solrosolja, 20% extra jungfruolja, vinäger, salt, naturliga aromer, antioxidant...
Portfölj (8)
Italien, Trieste
...6 flaskor WECK Corolle på 370 ml! Nyhet hos MCM Emballages! Glasflaskor Weck Modell BLOMKRONA 370ml, diameter 80 mm. Inkluderade anslutningsdelar och lock. Klämmor ingår ej. Kapacitet: 370ml Storlek i mm: 86 Öppning: 80mm För cirka i gram: 350 till 450 gram produkter, beroende på densitet och typ av produkt. Idealisk för pâtéer, fetta lever, verrines, kokta rätter, efterrätter, frukter, grönsaker, soppor…...
Portfölj (49)
Italien, Forlì
... namnet antyder "hårt". Vanligtvis serveras det med grytor av kött och/eller kokta grönsaker. Det kan göras kryddigt genom att serveras med harissa (som används främst i Tunisien). I Italien däremot tillagas couscous i Trapani på Sicilien; det ångas i en speciell glasyrad lergryta, men tillbehöret, till skillnad från det magrebinska, är en fiskbuljong.
Portfölj (50)
Italien, Nave
...Föreslagna kombinationer Balsamvinäger från Modena passar bra till sallader, både kokta och råa grönsaker, grillat av vitt kött, kokt fisk, omeletter, pinzimoni, marinader. Kapacitet: 500 ml Kod: 03160 Kategori: Vinäger Land: Italien Region: Emilia-Romagna...
Portfölj (46)
Italien, Trento
... 500 ml vatten och koka i ett par minuter. Tärningen kan dessutom tillsättas till maten under tillagningen och i önskad mängd, för att berika och framhäva smaken av soppor, grönsakssoppor, kokta grönsaker, såser, grytor, kött, risotto, ägg, osv.
Portfölj (9)
Italien, Trieste
...6 glasburkar glasmodeller COROLLE 370 ml, diameter 80 mm. Gummiringar och lock ingår. Klämmor ingår inte. Kapacitet: 370 ml Höjd i mm: 86 Öppning: 80 mm För ungefär i gram: 350 till 450 gram produkter, beroende på densitet och typ av produkt. Idealiska för kokta pajer, foie gras, glasbehållare, rätter, desserter, frukter, grönsaker, soppor…...
... det ett tecken på dess jungfrulighet (surhetsgrad på 0,4%). Extra jungfruolja är en grundläggande ingrediens för tillagning av Fungo Cardoncello samt den främsta dressingen för våra sallader, kokta grönsaker, baljväxtsoppor, fisk i vitt och särskilt för "Cialledde", en typisk Altamuransk rätt med bröd och andra fattiga ingredienser från medelhavskosten.
Bearbetning, omvandling av färska grönsaker till färdigrätter och livsmedelsprodukter. De.Pa. väljer ut, kokar och förpackar mer än 25 olika sorters grönsaker, kokta, ångkokta, ugnsbakade och grillade, med enbart färska produkter av högsta kvalitet; distribuerar sedan de förpackade produkterna till stormarknader, delikatessbutiker, pizzerior och livsmedelsbutiker. De.Pa. säkerställer kvalitet...
Italien, Massa Marittima
Kokta grönsaker...
Italien, Nocera Inferiore (sa)
...tomatpasta, Pronto Pizza. Nu är Italcomex glada att kunna erbjuda andra produkter inklusive vita bönor i tomatsås, röda kidneybönor, vita bönor från Spanien, bönor, linser, kikärtor och ärtor samt nykomlingarna: de kokta bönorna på burk. Produkter från Italcomex är utan genetiskt modifierade ingredienser: experter inom agronomi ansvarar faktiskt för odlingen av tomaterna fram till deras fulla mognad, följande en strikt kvalitetskontrollprocess.
Italien, Negrar Di Valpolicella
Produktion av kokta grönsaker...
Populära länder för denna sökterm