Italien, Novoli
... kronärtskocka, blomkål och sallad, fria från bekämpningsmedel och ogräsmedel De är noggrant utvalda och certifierade på hälsoområdet för att garantera kvalitet och färskhet De förvaras under rätt ljus- och temperaturförhållanden för att bevara deras livskraft och hållbarhet. PRODUKTEGENSKAPER OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR 100% naturliga sniglar, redan rengjorda och avsvampade, redo att konsumeras Försäljningsperiod: tillgängliga året runt Förpackade i kartonger med spån från 1 kg till 5 kg Minimiorder: 500 kg...
Portfölj (71)
Italien, Pescara
...Gastronomiska sniglar helix aspersa muller är klara för köket. VÅRA SNIGLAR HELIX ASPERSA MULLER Denna art finns i olika klimat och jordar. Den växer snabbt i våra odlingar, där den enbart äter växtlighet, utan användning av foder. Vår metod med NATURLIG CYKEL UTOMHUS gör att vi kan föda våra sniglar uteslutande med växter, för att få en produkt av högre kvalitet både när det gäller organoleptiska och kulinariska egenskaper. Den används både som förrätt och som en näringsrik huvudrätt. Köttet som kännetecknar den har ett högt proteininnehåll och ett lågt fettinnehåll.
Portfölj (5)
Italien, Cicciano
...Handgjorda Sugarello-filéer i solrosolja, med eget varumärke och möjlighet till kontraktstillverkning.
Portfölj (5)
Italien, Roma
...Amur-störkaviar (Acipenser schrenckii), framgångsrikt och hållbart odlad i vad som troligen är världens mest moderna vattenbruk i Kina. För att ta bort kaviaren är mognaden hos störarna minst 12 år eller mer. Kaviarens konsistens varierar från halvfast till kompakt med en kornstorlek från 3,1 till 3,3 mm, även större. Färgskalan sträcker sig från ljusbrun till guldgul. Dess smak är delikat med inslag av hasselnöt, med en fruktig ton och krämig glans. Lätt saltad med Malossol-processen. Utgångsdatum: 6 månader. Tillgängliga format: 30 g, 50 g, 100 g, 125 g, 1 kg.
Portfölj (9)
Populära länder för denna sökterm